Haberler

    Beni Affet Dizisinin 950.son Bölümde Neler Oldu? –izle

    Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği Star Tv'nin sevilen dizisi Beni Affet 950. Bölümle ekrana geldi.

    Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği Star Tv'nin sevilen dizisi Beni Affet 950. Bölümle ekrana geldi. Her Çarşamba saat 17.00'da Star TV ekranlarına gelen dizide bu hafta neler yaşandı. Beni Affet dizisin oyuncu kadrosunda kimler var? Beni Affet dizisinin konusu ne? Sorularınızın cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

    BENİM AFFET 950. BÖLÜM

    BENİ AFFET 950. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Levent'in çabalarıyla iyileşen Eylül, Kemal ve Demir'in ortak olduğu klinikte fizyoterapiye başlamıştır. Feride'nin kendisi için planladığı sürpriz bir doğum günü partisi Sedat'ın çok hoşuna gider. Sedat'ın halasına karşı normal karı koca rolü oynayan Sedat ve Feride'nin bu oyunu, Sedat için gerçeğe mi dönüşecektir?

    Bahar'ın Demir'i terk ederek, Kemal'le evlenme kararı almasını kabullenemeyen Şahin, sonunda kızına resti çeker. Sokaklarda perişan halde yalnız başına kalan İnci, Kemal'in yaşadığını öğrenerek, Ada bebeğin ölümüne neden olan kişinin Demir olduğunu anlar. Bahar'ın kendisinden ayrılacağını öğrenen Demir ise asla buna izin vermeyecektir.

    BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

    Feride Kozan- Şeyma Korkmaz

    Cüneyt Kozan- Murat Danacı

    Bahar Kozan- Gaye Turgut

    Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık

    Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu

    Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay

    Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin

    Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç

    Yıldız- Zeynep Yasa

    Ferman- Ötüken Hürmüzlü

    Osman Kozan- Nusret Şenay

    Zühre Kozan- Ulviye Karaca

    Handan Kurkrcu- Elif Sanli

    BENİ AFFET DİZİSİ HİKAYESİ

    Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Beni Affet Star Tv Eylül Kozan Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title