Haberler

Belediyeden Otistik Çocuklara Yakın İlgi

Güncelleme:

Çocuklar, Başkan Yardımcısı Yeşil'i çiçeklerle karşıladı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, "Dünya Otizm Farkındalık Günü" sebebiyle otizm rahatsızlığı olan çocuklarla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, "Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla Cennet Özel Eğitim ve Yaşam Özel Eğitim Uygulama Merkez'ini ziyaret etti. Çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Yardımcısı Yeşil, merkezlerde verilen eğitim ve faaliyetler hakkında öğretmenlerden bilgi aldıktan sonra, sınıfları ziyaret etti. Çocuklarla tenis oynayan ve sohbet eden Yeşil, çocukların durumları hakkında bilgi aldı.

Bu merkezlerde görev yapmanın büyük özveri ve fedakârlık gerektirdiğini belirten Başkan Yardımcısı Yeşil, "Hepinize göstermiş olduğunuz alaka için teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman yanınızda yer almaya devam edeceğiz" dedi.

İstekleri Not Aldı

Ziyaretlerde Cennet Özel Eğitim ve Yaşam Özel Eğitim Uygulama Merkez'inin isteklerini de not alan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, yetkililere gerekli talimatları verdi. Ziyaret;

idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle günün anısı için çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Efrahim Yeşil Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title