Haberler

Belediye Başkanlık Kupası Turnuvası Başladı

"Belediye Başkanlık Kupası" turnuvası başladı."Belediye Başkanlık Kupası" turnuvası başladı.

Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği'nin düzenlediği geleneksel U-12

"Belediye Başkanlık Kupası" turnuvası başladı.

Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği'nin düzenlediği ve her sen düzenli olarak gerçekleştirilen geleneksel U-12

"Belediye Başkanlık Kupası" turnuvası başladı. Kocasinan futbol sahasında yapılan turnuvanın açılış törenine Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, amatör spor kulüpleri yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

"AİLELERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"

Göreve geldiklerinden bu yana spora ve sporcuya destek verdiklerini söyleyen Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, "Çocuklarımız bizim veliahdımızdır, geleceğimizdir. Biz onları ne kadar sağlıklı ve eğitimli yetiştirirsek, ülkemizin geleceğine o kadar faydalı olacaktır. Ülkemizi daha üst seviyelere çıkaracaklardır. Belediyemiz birçok spor salonları, yüzme havuzları yaptı. Anne babalara büyük görev düşüyor. Ailelerden ricam çocuklarınızı bu tür faaliyetlere katılmalarına teşvik edin. Onların önemli günlerinde yanlarında olun" diyerek turnuvaya katılan tüm genç sporculara başarılar diledi.

Turnuvanın ilk müsabakası Siyavuşspor Spor ile Çınar Spor arasında yapıldı. 3 Haziran'da yapılacak final karşılaşması sonucu galip gelen takım Belediye Başkanlık Kupasını kazanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler Kocasinan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title