Haberler

Bayrak Tartışmasına Yıldızdoğan Tepkisi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, son günlerde gündeme gelen "Türk bayrağı" tartışmalarına tepki gösterdi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde konser veren ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, son günlerde gündeme gelen "Türk bayrağı" tartışmalarına tepki gösterdi.

Ses sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan, Ülkü Ocağı Dergisi Çan İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen "Ülküde 'Birlik Gecesi'nde konser verdi. Konserde konuşan Yıldızdoğan, Türk bayrağının isminin değiştirilmesi tartışmalarına tepki göstererek, "Bir bayan, bir TV programında diyor ki, 'Artık Türk bayrağı demeye gerek yok.' Peki ne diyeceğiz biz ay-yıldızlı bayrağa? 'Devlet bayrağı densin.' İş o noktaya geldi ki, dünyanın hiçbir yerinde, kendi milletinden, kendi devletinden, kendi bayrağından bu kadar nefret eden insan yoktur. Bu salonu dolduran, bizim sevdalı, gönülden muhabbetli insanlarımız var oldukça, dünya bir olsa da, Avrupa destek verse de, büyük Ortadoğu, ne olursa olsun, kıyamete kadar, Allah'ın izniyle, şehitlerimizin kanıyla şekil bulan ay yıldızlı bayrağımızdan, minareden günde 5 vakit gönlümüzü ve aşkımızı okşayan ezandan asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız susmayacak" dedi.

Ülkü Ocağı Dergisi Çan İlçe Temsilciliği Başkanı Adem Şeker de yaptığı konuşmada, "Biz Alparslan Türkeş'in askerleri, biz Türk milliyetçileri, biz ülkücüler olduğumuz sürece, hiç kimse milliyetçiliği ayaklar altına alamayacak, bu ülkenin temelindeki ana kayanın üzerinde yazan kutlu sözü kimse silemeyecek. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

Konuşmaların ardından, Mustafa Yıldızdoğan bir konser verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yıldızdoğan Çanakkale Politika Güncel Haberler

title