Haberler

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi

Güncelleme:

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi. Bir düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet töreninde, çocuklara çeşitli hediyeler verildi, palyaçolar da gösterileriyle çocukları eğlendirdi. Törene katılan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bütün bu çalışmaları devletin imkanlarını milletin hizmetine sunan bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu anlayış doğrultusunda toplu sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini dile getiren Canalp, 'Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı ve mübarek eylesin.' dedi.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen şölenle 500 çocuk sünnet ettirildi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet töreninde, çocuklara çeşitli hediyeler verildi, palyaçolar da gösterileriyle çocukları eğlendirdi.

Törene katılan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, bütün bu çalışmaları devletin imkanlarını milletin hizmetine sunan bir belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu anlayış doğrultusunda toplu sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini dile getiren Canalp, "Evlatlarımızın toplu sünnet şöleninde sizlerle beraberiz. Allah hepsi için hayırlı ve mübarek eylesin." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Batman Belediyesi Ekrem Canalp Batman Sünnet Çocuk Etkinlikler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title