Haberler

Başkan Odabaşı'ndan Mahallelerde Seçim Turu

Güncelleme:

Yakup Odabaşı, Gölbaşı'ndaki mahalleleri turlayıp vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını hızlandıran MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'ndaki mahalleleri turlayıp vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı ve Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim çalışmalarını mahallelerde sürdürüyor. Açtığı seçim büroları ve çalışmalarıyla seçim çalışmalarını hızlandıran Odabaşı, Oyaca, Boyalık, Dikilitaş, İkizce ve Gökçehöyük mahallelerini ziyaret etti. Başkan Yakup Odabaşı'na ziyaretlerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

"GÜCÜMÜZÜN KAYNAĞI DESTEKLERİNİZ"

Mahalle sakinleriyle kahvehanede bir araya gelen Başkan Yakup Odabaşı, vatandaşlarla kucaklaşıp isteklerini dinledi. Kendisine verdikleri destekler için vatandaşlara teşekkür eden Odabaşı, "Sizin desteğiniz bize güç veriyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep sizin için çalıştık. Gölbaşı'mızı modern bir kent haline getirdik. İmar çalışmalarımızla Türkiye'ye örnek olduk. Hizmetlerimizi sürdürmek için göreve tekrar talip olduk. Sizlerin duaları ve destekleri ile hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

HASTA VE YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Destek ve dualarının kendisiyle olduğunu belirten vatandaşlar ise Başkan Odabaşı'na "Sen bizi hiç yalnız bırakmadın. Sadece seçim vakti değil, başka zamanlarda da isteklerimizi dinelmek için bizi hep ziyaret ettin. Biz de seni yalnız bırakmayacağız" dediler.

Başkan Yakup Odabaşı, mahalle turlarına hasta ziyaretleri ile devam etti. Odabaşı, rahatsızlıkları nedeniyle evlerinden çıkamayan hasta ve yaşlıları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Odabaşı'na mahallelerde yaptığı ziyaretlerde; MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, Belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yakup Odabaşı Dikilitaş İkizce Oyaca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title