Haberler

Başkan Memiş'in Eğitim Camiası ile Buluşmaya Devam Ediyor

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş eğitim camiası ile gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında Milli İrade Anadolu Lisesi ve Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş eğitim camiası ile gerçekleştirdiği toplantılar kapsamında Milli İrade Anadolu Lisesi ve Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

İlk olarak Milli İrade Anadolu Lisesi'nde görevli öğretmenlerle görüşen Başkan Memiş, onlarla bir süre sohbet ederek eğitimin öneminden bahsetti. Öğretmenlerle bu konuda görüş alışverişinde bulunan Memiş, şehir hakkındaki düşüncelerini de sorarak Bayburt Belediyesinin gerçekleştirdiği, devam eden ve yapılması planlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Öğretmenler ise Başkan Mete Memiş'e eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Memiş Milli İrade Anadolu Lisesi öğretmenleri ile görüşmesinden sonra akşam ise Kaleardı 75. Yıl İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Bayburt Belediyesi'nin Şair Zihni Kent Ormanı'nda bulunan otantik tandır evinde gerçekleşen buluşmada öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Memiş onlarla Bayburt'u konuştu.

Öğretmenlerle eğitim dünyası hakkında da sohbet eden Başkan Memiş, onlara Bayburt'ta yapımı tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi vererek düzenledikleri "81 İl Bir Hikaye" isimli projeye destek sözü verdi. Kaleardı 75. Yıl İlkokulu'nda görevli öğretmenler ise bu davetinden dolayı Belediye Başkanı Memiş'e teşekkür ederek eğitime verdiği desteklerden ve Bayburt'a yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mete Memiş Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title