Haberler

Başkan Altınok Öz, Kartallı Muhtarları İftarda Ağırladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her ayın ilk cumartesi günü muhtarlarla bir araya gelerek yaptığı toplantıları Ramazan ayı dolayısıyla; muhtar, muhtar azaları, eşleri ve muhtarlık çalışanlarıyla birlikte, verdiği iftar yemeğinde buluştu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, misafirleriyle tek tek ilgilendi, masaları gezerek sohbet edip, Ramazan ayını kutladı.

İftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Dr. Turgut Mermertaş, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Av.Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan, Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay, CHP Meclis üyesi Gökhan Yüksel, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Arif Koç, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ferhat Aslan, Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Miktat Gürsel, Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik, Esentepe Mahalle Muhtarı Recep Elvan, Çarşı Mahalle Muhtarı S.Çetin Turan, Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, Petrol İş Mahalle Muhtarı Cevdet Aslan, Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu, S.Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar, Karlıktepe Mahalle Muhtarı Dursun Sınırtaş, Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş, Orhantepe Mahalle Muhtarı Zeki Dağ, Cevizli Mahalle Muhtarı Memiş Dikilidaş, Kordonboyu Mahalle Muhtarı Arzu Keskin, Soğanlık Yeni Mahalle Muhtarı Erol Yurdakul, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Koç, Yunus Mahalle Muhtarı Ahmet Soylu, Yalı Mahalle Muhtarı İsa Durmuş, muhtar eşleri, azalar -eşleri ve muhtarlık çalışanları katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz; kurum, kuruluş ve derneklerle bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde yine bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Düzenlediğimiz iftar yemekleri, ramazan eğlenceleri ile güzel geleneklerimizin yaşatılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün çok değer verdiğimiz muhtarlarımızla, azalarıyla, eşleriyle ve çalışanlarıyla bir aradayız. Allah daha nice iftarlarda ailelerle sağlık, sıhhat içinde buluşmayı nasip etsin" diye konuştu

Başkan Altınok Öz, eşlerin yaşamdaki desteklerine vurgu yaparak, "Eğer eşler destek olmazsa siyasette her şeyde zordur, destek veren bütün eşlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Bu güzel iftarımızı Allah kabul etsin, önümüzdeki senelerde nice iftarlarda buluşmak dileğiyle. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum, afiyet olsun" dedi.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, azalar ve eşleri de, "Bizleri böyle güzel, hoş bir iftar yemeğinde bir araya getirdiği için Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz'e çok teşekkür ediyor, Kartal'da yapacağı çalışmalar için kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır'da verilen iftar yemeği, Kartal Cemevi dedesi Mustafa Düzgün ve Kartal Merkez Camii emekli müezzini Vedat Özbaş'ın birlikte yemek duası yapmasının ardından ilahiler ve semazen gösterileri ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Fethi Gürer Ferhat Aslan Altınok Öz Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title