Haberler

Balıkesir AK Parti'de İthal Aday Rahatsızlığı (2)

Yola DEVAM MESAJI Ak Parti Balıkesir'de, yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan paylaşan Hilal Demirözer, facebook'taki sayfasından açıklama yaptı.

Yola DEVAM MESAJI

Ak Parti Balıkesir'de, yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan paylaşan Hilal Demirözer, facebook'taki sayfasından açıklama yaptı. Demirözer, Sema Kırcı ile Ayşe Kardaş'ın tercihlerinin Balıkesir olmamasına rağmen 2. ve 4. sırada yer almalarının kendisini üzdüğünü belirtirken, buna karşın aynı şevk ve azimle çalışacağını söyledi. Demirözer, Kırcı ve Kardaş'ın şahıslarına veya tecrübelerine bir sözünün ise olamayacağını vurguladı. Demirözer sayfasından şu açıklamayı yaptı: 'Öncelikle Ak Parti Balıkesir Milletvekilli adaylarımızın teşkilatımıza, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Balıkesir teşkilatımızdan aday adayı olan bayan arkadaşlarımın her biri Türkiye Büyük Millet Meclis'inde en iyi şekilde Balıkesir'i temsil edecek yeterliliğe sahip olduğu kanaatindeyim. Hepimiz partimizin 'bayan teşkilat üyelerimiz aday adayı olsunlar' çağrısına uyduk ve davete icabet ettik. Gelinen noktada Balıkesir ilimizde seçilecek yerlerden aday gösterilen hanım arkadaşlarımızın tercihlerinin Balıkesir olmamasına rağmen yer almaları şahsımı üzmüştür. Eminim ki benimle birlikte Balıkesir'den aday adayı olan tüm bayan arkadaşlarımda aynı duyguları hissetmiştir. Benim gibi her zaman, her planda teşkilatın önemini vurgulayan birinin asla teşkilatımıza farklı illerde hizmet vermiş hanımefendilerin şahıslarına veya tecrübelerine yönelik bir sözüm olmadı, olamazda. Ben Ak Parti teşkilatının kızı olarak Balıkesir'in vekili, Balıkesir'in kızı olmak için çıktığım bu yolda nasıl ki 2011 yılında 8. sıra adayı olmamıza rağmen aşkla, şevkle davamız için durmadan çalıştıysak bu dönemde de 7. sıra adayı olarak aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğim. Bu süreçte beni evlatları, kardeşleri, ablaları gibi kucaklayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve kadirşinas Balıkesirlilere vermiş oldukları destek ve etmiş oldukları hayır duaları için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hep birlikte Yeni Türkiye için. Durmak yok, yola devam. Hepiniz sevgi ve saygı ile selamlıyorum.'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilal Demirözer Sema Kırcı Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title