Haberler

Bakırköy Belediye Başkanının Eşi Bodrum'da Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

eşi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.haftalık tatil için gelen Meltem Ünal Erzen, Gümüşlük beldesinde bir restoranda balık yedikleri sırada aniden rahatsızlandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in eşi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Bodrum'a bir haftalık tatil için gelen Meltem Ünal Erzen, Gümüşlük beldesinde bir restoranda balık yedikleri sırada aniden rahatsızlandı. Restoranda oturduğu esnada bayılarak yere düşen Erzen'e ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Ardından 112 acil servisinin gelmesi ile özel

bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gündüz çok denize girdiği ve yorgun düştüğü öğrenilen Meltem Ünal Erzen'in tansiyonunun düşmesi sonucu baygınlık geçirdiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, yaptığı açıklamada, denize çok girdiklerini ve yorgun düştüklerini ifade ederek

"Yemekteydik, eşim ve çocuklarımla beraber. Yemeğin başlangıcında bir tansiyon düşmesi oldu. Çünkü çok yorgundu. Çok yüzdük güneş altında kaldık. Bir tansiyon düşüklüğü oldu, bir fenalaşma geçirdi. Şu an durumu iyi tansiyonu normal sadece biraz dinlendiriyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meltem Ünal Erzen Bakırköy Gümüşlük Bodrum Politika Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Bakmadan Geçme

Nevşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muğla Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Mersin Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Malatya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Konya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kütahya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kilis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kilis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırıkkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırıkkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırklareli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırklareli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kırşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kırşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Kars Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Kars Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karaman Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Karabük Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Karabük Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title