Haberler

Bakan Nebati ile yolcular arasında yaşanan "rötar" tartışmasından yeni görüntüler: Gidin niye kaybettiğinize bakın

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin THY uçağında yolcularla yaşadığı "rötar" tartışmasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Videoda Bakan Nebati'nin kendisine tepki gösteren vatandaşlara "Kardeşim benimle ne alakası var. Beni beklemiyorsunuz. Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be. Bu da yeni moda. Gidin kaybettiğiniz yerlerde niye kaybettiğinize bakın." dediği görülüyor. Yolcular ise "Yazıklar olsun" diye karşılık veriyor.

29 Mayıs Pazartesi günü Ankara'dan İstanbul'a uçuş yapacak olan THY uçağının rötar yapması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile yolcular arasında tartışmaya neden olmuştu. Bazı yolcular uçağın Bakan Nebati yüzünden beklediğini öne sürerek duruma tepki göstermişti.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bu tepkiler karşısında Bakan Nebati, yolculara dönerek, "Seçimi AK Parti kazandı, Cumhurbaşkanı Erdoğan kazandı, hazmedin kardeşim" şeklinde bir cevap vermişti. Gündem olan anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Görüntülerde Nebati, "Kardeşim benimle ne alakası var. Beni beklemiyorsunuz. Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be.. Bu da yeni moda. Gidin kaybettiğiniz yerlerde niye kaybettiğinize bakın." dediği görülüyor. Yolcular arasında "Yazıklar olsun" sesleri yükseliyor.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Maliye Moda Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Mutlu Mesut:

Arkadaş ne büyüttüler mevzuyu. Hazımsızlık kötü birşey.. Açık açık da söylüyor bakan: 'Bakanlar uçağa en son biner' diye.. Uçağın rötar yapıldığı bilgisi ona da verilmiştir. Neden uçak içerisinde beklesin ki dışarda bekler tabii ki güvenlik tedbiri olarak. İnsanımız neden bu kadar aynı fikirde olmadığı kişilere tepkili, onları aşağı gören ve saygısız!

40
45
yanıtYanıtla
Cumhur Kilicalan:

Bu vatandaş neyin Bakanı..!?

52
31
yanıtYanıtla
ilhan:

Demokrasi kelimesinin anlamı bilmeyenler, seçim kaybedince, terbiyesizleşiyorlar.

35
31
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Evet görülen o ki rötar sebebi bakan değil miş, arkadan hak hukuk adalet diye bağıranlar ortalığı karıştırmış.. Vatandaşlarımız TCK 123 maddesinden hakkını arayabilir.

11
16
yanıtYanıtla
Halit:

uçak adamı beklememiş bakan biliyor uçağın rötarlı olduğundan dışarda bekletiliyor kalkınca biniyor bu kadar basit devletin işleyişi budur uçakta niye beklesinki sevelim sevmeyelim budur seçilmiş 5 sene böyle gidecek 5 sene sonunda seçtiğimizi lider yaparız o kadar uymak zorundayız

11
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title