Haberler

Bahçelievler Faruk Çetin'i Başkan Görmek İstiyor

Güncelleme:

AK Parti'nin Bahçelievler başkan adayı olan Faruk Çetin mevcut başkanı geride bırakarak yapılan tüm anketler öne çıkan isim oldu.

AK Parti'nin Bahçelievler Beledeyi Başkan adayı Faruk Çetin ilçe genelinde yapılan tüm anketlerde ön plana çıkarken mevcut başkanın kendine yer bulamaması dikkatlerden kaçmadı.

"VEFA BORCUM VAR"

Başkan adayı Faruk Çetin, halkın kendisini istemesinin gayet doğal olduğunu Bahçelievler'in bir çocuğu olarak ben bu ilçenin Bakırköy'e bağlı bir mahalle olduğunu da bildiğini söyledi. Çetin, "Sokaklarında top koşturduğum, çocukken pazarlarında su sattığım bu ilçe ve ilçe halkına bir hizmet vefa borcum var partim ve Başbakanım takdir ederse Rabbimde kısmet ederse bu borcumu ödemek istiyorum." dedi.

"YENİDEN İMAR EDECEĞİM"

Çetin; Bahçelievler'i yeniden imar edeceğini. İlk işinin kentsel geri dönüşüm yolu ile Bahçelievler'in tüm imar planlarını yeniden yapacağını ve Bahçelievler'i yaşanılabilir bir kent haline çevireceğini ileri sürdü.

"AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET EDECEĞİM"

Bahçelievler'in adına yakışır bir yer haline getireceğini iddia eden Çetin; eğitimden sağlığa, çevreden sosyal dokuya kadar birçok konuda kapsamlı ve kalıcı projeleriyle hizmete hazır olduğunu belirtti. Kendisini bir İstanbul aşığı ve bir Bahçelievler sevdalısı olarak tanımlayan Çetin, Bahçelievler'deki her mahalleye ve her kesime eşit yakınlıkta olduğunu ve ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğini ifade etti.

"HAYALİN GERÇEĞE DÖNME Sİ İÇİN ADAYIM"

Faruk Çetin, Bahçelievler'de hizmete talip olurken hayali söylemlerle değil, ayağı yere basan, kapsamlı ve kalıcı projeleriyle Bahçelievler İlçesi'ni, ticaret, eğitim ve sosyal alanda ön plana çıkartacağını söyledi. Çetin, "Halk bize inanıyor bizde halkımıza inanıyoruz bu iktidar birçok hayali gerçeğe çevirdi bende Bahçelievler de bu hayalin gerçeğe dönmesi için adayım dedi.

DEVELİOĞLUNUN KOLTUĞU SALLANIYOR

Öte yandan 10 yıldan beridir Bahçelievler ilçesinin belediye başkanlığını yürüten Osman Develioğlu'nun halk tabanında yeterince yer bulamaması dikkatlerden kaçmadı. Mevcut belediye başkanı aday adaylarının içerisinde Faruk Çetin'in hemen ardından Hayati Güllük ve Fikret Erdemin yer alırken belediye başkanı Osman Develioğlu ise son sıralarda yer aldı. Develioğlu'nun 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde halk ile iç içe olmayışı halkın sorunlarına kalıcı çözümler üretememesi, en önemlisi belediye başkanlığı sürecinde Bahçelievler'de oturmamasının bu süreçte etkili olduğu ileri sürülüyor.

HALK BAHÇELİEV LER'DE DEĞİŞİM İSTİYOR.

Bununla beraber AK Parti'nin Bahçelievler de mevcut belediye başkanı ile devam etmesi halinde büyük oy kaybedeceği iddia edildi. STK'lar başta olmak üzere Bahçelievler'in etkin kişileri ve halk mevcut belediye başkanı yerine daha dinamik daha genç en önemlisi Bahçelievler'i ve Bahçelievler'in sorunlarını ve çözüm yollarını bilen Bahçelievler'li bir belediye başkanı istediklerini dile getirdiler.

FARUK ÇETİN KİMDİR ?

Bahçelievler Ak Partiden Belediye Başkan aday adayı olan Çetin, 1965 İstanbul Fatihte Doğdu, aslen Erzurumlu olan Çetin, ilk ve ortaokulu Fatihte tamamladı. İstanbul İmam hatip lisesinden mezun olduktan sonra, iktisat fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen B.E Mimarlık A.B.D Kent Çalışmaları ve Yönetimi alanında yaptı. Halen Yeşil Ay, Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Türkiye İzcilik Federasyonu, Erzincan Spor Kulübü ve İstanbul Spor Kulübü gibi birçok ulusal ve uluslararası kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yapmaktadır. Serbest Mali Müşavirlik yapan Faruk Çetin evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Osman Develioğlu Bahçelievler İstanbul Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title