Haberler

BAĞCILAR'DA BULUNAN BEBEKLE İLGİLİ İNCELEME SÜRÜYOR

Güncelleme:

BAĞCILAR'da dün bir apartmanın arka bahçesinde bulunan yeni doğmuş bebek ile ilgili mahalle sakinleri konuştu.

BAĞCILAR'da dün bir apartmanın arka bahçesinde bulunan yeni doğmuş bebek ile ilgili mahalle sakinleri konuştu. Büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Kısmet Kaçmaz "Atlayıp bahçeye geçmiş. Ben sabaha kadar uyuyamadım, bebeğin durumuna çok üzüldüm. Hangi anne nasıl bırakabilir çocuğunu?" diye konuştu.

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi Kışla Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda apartman sakinleri, binanın arka bahçesinden gelen ağlama seslerine doğru giderek yerde yeni doğmuş bebek gördü. Bebeğin üzerini battaniyeyle örttükten sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatta olduğunu belirleyerek ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekipleri bebeği bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanıkları olayla ilgili konuştu.

'KEDİ SESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Bahçenin yanında bulunan apartmanda oturan Kısmet Kaçmaz yaşadığı üzüntüyü anlattı. Bebeğin sesini ilk olarak kedi sesi gibi duyduğunu ifade eden Kaçmaz, 'Akşam saatlerinde yemek yapıyordum, kedi sesi olduğunu düşündüm. Kedi miyavlar gibi bir ses vardı. Camı açtım baktım ses kesildi. Sonra komşular haber verdi aşağı indik. Bahçeye girip doğum yapılmış çünkü kan vardı. Bırakıp gitmişler, bebek burada doğurulmuş. Muhtemelen atlayıp bahçeye geçmiş. Ben sabaha kadar uyuyamadım, bebeğin durumuna çok üzüldüm. Hangi anne nasıl bırakabilir çocuğunu' Hayvanlar bile yavrusunu bırakmıyor. Yarın o çocuk büyüdüğü zaman kendisini bahçede terk edilmiş olarak bilecek. Bu canilik başka bir şey değil. Ölüme terk ettik gitti bebeği" diye konuştu.

'BURADA KEŞİF YAPMIŞ OLABİLİRLER"

Sokakta esnaf olan Yakup Bayram da gün içinde siyah renkli bir otomobilden inen kadının bahçeye giden yolda birkaç kez dolaştığını ifade ederek, 'Benim dikkatimi çeken araç burada duruyordu. Bir bayan buradan arabaya doğru yürüdü. Ben servise gittim geldim o bayan bir kez daha buradan geçip arabaya gitti. Burada oturmayan biri. Olayı duyunca burada keşif yapmış olabilirler mi diye düşündüm"dedi. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kışla Caddesi Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title