Haberler

Bağcılar Belediyesi'nden Emniyete Büyük Jest

Suçluları kıskıvrak yakalamada önemli rol üstlenen motosikletli polis ekiplerine Bağcılar Belediyesi tarafından son model 10 adet motosiklet, düzenlenen törenle takdim edildi.

Suçluları kıskıvrak yakalamada önemli rol üstlenen motosikletli polis ekiplerine Bağcılar Belediyesi tarafından son model 10 adet motosiklet, düzenlenen törenle takdim edildi.

Bağcılar'ı mimari, sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği seviyeye ulaştırmak için önemli projeleri hizmete sunan Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak üzere 10 motosiklet aldı. Bağcılar Belediyesi tarafından 10 adet motosiklet Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, Bağcılar Meydanı'nda düzenlenen törenle takdim edildi. Törene; Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bağcılar'da yeni kurulan 'Devriye Ekipler Amirliği Motosikletli Polis Timi'ne hediye edilen motosikletler sayesinde suçluları yakalamada hem asfaltta hem de hem de zorlu arazi koşullarında etkili olacak.

Bağcılar'ın daha güvenli olması için çalıştıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Cağırıcı, "Bağcılar'da sosyal ve kültürel dönüşümü ile yapısal dönüşüm ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Daha önce emniyetimizin hizmetine 16 tane kamyonet Doblo tipi araç almıştık. Hemşerilerim, emniyetimizden motosikletler sayesinde hızlı hizmet alma imkanına kavuşmuş olacak" dedi.

Bağcılar'daki olayların nüfusa vurulduğunda İstanbul ortalamasının üzerinde olmadığını da belirten Çağırıcı, çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı'ya teşekkür etti. Çağırıcı, "Artık toplumda 'polis geliyor' deyip kaçan veya polisi korku aracı olarak gören topluluk yok. Biz polisi caydırıcı güç olarak görüp bu mantıkla yaklaşıyoruz" şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı da özlemini çektikleri 32 kişilik personeli olan, Devriye Ekipler Amirliği Motosikletli Polis Timi'nin göreve başlamasının ilk günü olduğunu söyledi. Bursalı, timin kurulmasına ön ayak olduğu için Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkür etti. Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ulucan da emniyete hizmetlerinden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya bir plaket verdi.

Konuşmaların ardından timlerin sundukları motosiklet gösterisi, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı İsmet Öztürk Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title