Haberler

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın istifasında cinsel içerikli görüntülerle şantaj iddiası

Güncelleme:

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 15 yıldır yürüttüğü görevinden istifa etti. Dün Twitter hesabından bir açıklama yapan Çağırıcı, "Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerekçesiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde, görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13 Nisan 2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım" dedi.

"RABBİM SAĞLIK VERDİKÇE LİDERİMİN YANINDA OLACAĞIM"

Açıklamasında, "Hayatımın en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yol arkadaşı olarak millete hizmet yolunda geçirmemizi nasip eden rabbime şükrediyorum" diyen Çağırıcı, "Rabbim sağlık verdiği sürece, liderimin ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, tüm gönül dostlarımdan dua beklerim" ifadelerini kullandı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın istifasında cinsel içerikli görüntülerle tehdit iddiası

CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ İDDİASI

Çağırıcı'nın istifası kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Halk TV'den Seyhan Avşar'ın gündeme getirdiği bir iddia ise neredeyse istifayı bile gölgede bıraktı. Lokman Çağırıcı'nın, biri kadın iki kişi tarafından, cinsel içerikli görüntülerle kendisine şantaj yapıldığı iddiasıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurduğu iddia edildi.

ŞÜPHELİLERİN 10 MİLYON DOLAR İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

Konuya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan A.M. ile Z.K. adlı şüphelilerin, 10 Nisan Pazar günü savcılık ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi. Şüphelilerin Çağırıcı'dan görüntülere karşılık 10 milyon dolar istedikleri önü sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

haksız mıyım:

kim olursa olsun kamu görevlisinin özel hayatına bakmam.kişinin adaleti, çalışkanlığı, dürüstlüğü önemlidir. özel hayat özeldir, kişiyi ilgilendirir. ama topluma bakan tarafı beni ilgilendirir. günahsız kul da olmadığına göre kaset maset işine pirim verilmemeli bence

14
10
yanıtYanıtla
Sadık:

Iddia gene sözcüden başka kimden olur

7
16
yanıtYanıtla
metin:

ülkemizde sağlık sorunlarım var diye istifa edilmez ölene kadar o koltukta oturulur. diğer ihtimaller daha kuvvetli sanki.

12
1
yanıtYanıtla
Kuman:

İnsan cinsellik yaşar bu başka bir durum. Ama onu metaa olarak görüp şantajla menfaat elde etmek en büyük alçaklıktır.

6
4
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Ne kadar kolay ya,miş Muş la haysiyet ve namus celatliginda bir ölçüsü olmalı,görüntü yok video yok sadece iddaaa ,ayıp ayıp .

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title