Haberler

Yabancı uyruklu şahsın çirkin teklifi tekel işleten kadını çılgına çevirdi! Attığı tokat kameraya anbean yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da tekel bayi işleten bir kadın, dükkanından alışveriş yaparken kendisine cinsel ilişki teklifinde bulunan yabancı uyruklu şahsı tokatladı. Şüphelinin el hareketleriyle kendisiyle birlikte olmak istediğini duyunca deliye döndüğünü belirten kadının birkaç tokat attığı görüntüler dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Karakolda ifade veren kadın yaşanan olaya "Rahat yürüyemiyoruz. Çalışamıyoruz. Kapının önüne çıkamıyoruz. Mağduruz" sözleriyle isyan etti.

Geçen perşembe günü saat 21.30 sıralarında Ambarlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, tekel bayii işleten Bircan Metin, işyerine gelen bozuk Türkçe ile konuşan yabancı uyruklu müşterinin siparişini verdi. İşyerine gelen kişi Metin'e el hareketleri ve sözle cinsel birliktelik teklifinde bulundu.

GÜVENLİK KAMERASINI GÖRÜNTÜLERİNİ TESLİM ETTİ

Metin, bunun üzerine sinirlenerek işyerine gelen adamın yanına giderek birkaç tokat attı ve iterek dışarı çıkmasını istedi. Metin'in kovaladığı kişi koşarak uzaklaştı. Bircan Metin, polise giderek şikayetçi olurken güvenlik kamerası görüntülerini de teslim etti.

Yabancı uyruklu şahsın çirkin teklifi tekel işleten kadını çılgına çevirdi! Attığı tokat kameraya anbean yansıdı

"RAHAT YÜRÜYEMİYORUZ, ÇALIŞAMIYORUZ"

Metin, müşterinin iki çikolata aldıktan sonra parasını verdiğini, daha sonra dönerek, kendisine erkek arkadaşı veya sevgilisi olup olmadığını sorduğunu belirterek, şöyle dedi: "Cevap vermedim, çıkmasını istedim. Daha sonra istismarda bulundu. Ben de tartaklayarak onu dışarı attım. Rahat yürüyemiyoruz. Çalışamıyoruz. Kapının önüne çıkamıyoruz.

"EL HAREKETLERİYLE BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

Mağduruz. Türkçe konuşmuyor, el hareketleri ile… Aksanı Arapça ama Türkçe'yi çok az biliyor. Bana eşim, sevgilim olup olmadığını sordu. El hareketleri ile benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Ben de o sinirle kendisine bir tokat atarak onu dışarı attım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alışveriş İstanbul Avcılar Tekel Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Rasim Özen:

Malum partililerin din kardesleri :)

41
5
yanıtYanıtla
Demir Acer :

insallah kadini tutuklamazlar nede olsa din kardesleri magdur olmus

38
7
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Zaten ciftlik gibi ulke, bunlara dar gelmeye basladi artik..

43
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Tekel bayisi işleten bir bayan ve alkol almaya gelen müşteri. Yerli veya yabancı olsun, ne bekliyorsun ki. "selamün aleyküm bacım, iki ekmekle, 1 süt rica edebilirmiyim" mi diyecekti.

5
34
yanıtYanıtla
greenhouse:

tekel bayisi işletiyor diye normal mi yani

yanıt11
yanıt0
Martin Sikertel:

Tekel bayiinde, alkollü lokantada çalışan her kadına sarkıntılık yap o zaman; bu mu zihniyet? Alkol satıyor; erin değil!

yanıt12
yanıt0
ÖNDER ÇELİK:

BİRİSİNİN DİN KARDEŞİ BU

32
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Sığınmacı devleti oldu Vatanım. Kıskananlar çatlasın

24
1
yanıtYanıtla
delidolu :

Ülke hayvanat bahçesine döndü

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title