Haberler

"Atam Size Bir Fincan Kahve İkram Etmeyi Ne İsterdik"

Güncelleme:

Kütahya Porselen tarafından üretilen Atatürk temalı kahve fincan setleri porselensepeti.com'un sanal raflarında yerini alıyor.

Farklı tasarımlar, Atamızı her gün hatırlamamızı sağlıyor.

"Atam, size bir fincan kahve ikram etmeyi ne çok isterdik" mottosuyla satışa sunulan ikili fincan seti, Ata'nın en özel fotoğrafları ve tarihe geçmiş sözleriyle süslü olarak, kahve tutkunlarının göz zevkine hitap ediyor. 2 adet fincan ve tabaktan oluşan bu set özel kutusunda satışa sunuluyor. Set lacivert, pembe, beyaz, turkuaz, mor ve kırmızı renklerinde bulunabiliyor.

porselensepeti.com'un Atatürk koleksiyonunda, yer alan bir diğer ürün ise, Çisil Set. Set, üzerinde Ata'nın göz alıcı imzasının yer aldığı 1 adet fincan, bardak ve tabaktan oluşuyor.

Tüm bunların yanı sıra Rüya Kahve Fincan Takımı da Atatürk sevgisini her an canlı tutacak tasarımlardan. Bu özel takım 2 ve 6 kişilik olarak sunuluyor. Üzerlerinde ise Ata'nın değerli imzası altın ve platin renklerinde bulunuyor.

porselensepeti.com'un sunduğu Atatürk özel kahve fincan setleriyle kahve içmek manevi bir hazza dönüşüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kütahya Porselen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title