Haberler

Aşırı sıcaklardan bunalan başkentliler parklara akın etti

Güncelleme:

ANKARA Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Başkent Ankara'da serinlemek isteyen vatandaşların uğrak adreslerinden birisi de Kuğulu Park oldu. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Ankara'da vatandaşlar serinlemek için parkları tercih ediyor. Ankara'nın simgesi haline gelen Kuğulu Park aşırı sıcaklıklarda vatandaşlara nefes oluyor. Ağustos ayıyla birlikte hava sıcaklığının 40 derecelere kadar çıkması vatandaşları serinlemek için alternatif yöntemler aramaya itti. Merkezi konumu ve kolay ulaşım imkanlarıyla Kuğulu Park Ankaralıların çokça tercih ettiği parkların başında geliyor. Başkentin son günlerde aşırı sıcak olduğunu ve korunmak için sürekli olarak gölgelerde vakit geçirdiğini ifade eden Gürcan Ayla, 'Ankara'da bugün oldukça sıcak bir hava var. bizde sıcaklardan kaçabilmek için gölge alanları tercih ediyoruz. özellikle son birkaç gündür Ankara'da çok bunaltıcı bir hava var. Geceleri uyumakta zorlanıyoruz. Bol bol sıvı tüketiyoruz ve sık sık ılık duş alarak sıcaklardan korunmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızla birlikte parklarda gölge alanları tercih ediyoruz' dedi. Yıllardır Ankara'da yaşayan Erol Urhan, sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olmasının küresel ısınmanın bir sonucu olduğunu ve toplum olarak bu konuya dikkat edilmesi gerektiğini, insanların bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini ifade ederek insanların hava almaları için dışarıya çıkması gerekiyor ama sıcaklardan da korunmak için gölgelik alanları tercih etmesini gerektiğini ifade etti.

Aşırı sıcaklardan bunalan başkentliler parklara akın etti

ANKARA Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Başkent Ankara'da serinlemek isteyen vatandaşların uğrak adreslerinden birisi de Kuğulu Park oldu.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Ankara'da vatandaşlar serinlemek için parkları tercih ediyor. Ankara'nın simgesi haline gelen Kuğulu Park aşırı sıcaklıklarda vatandaşlara nefes oluyor. Ağustos ayıyla birlikte hava sıcaklığının 40 derecelere kadar çıkması vatandaşları serinlemek için alternatif yöntemler aramaya itti. Merkezi konumu ve kolay ulaşım imkanlarıyla Kuğulu Park Ankaralıların çokça tercih ettiği parkların başında geliyor. Başkentin son günlerde aşırı sıcak olduğunu ve korunmak için sürekli olarak gölgelerde vakit geçirdiğini ifade eden Gürcan Ayla, "Ankara'da bugün oldukça sıcak bir hava var. bizde sıcaklardan kaçabilmek için gölge alanları tercih ediyoruz. özellikle son birkaç gündür Ankara'da çok bunaltıcı bir hava var. Geceleri uyumakta zorlanıyoruz. Bol bol sıvı tüketiyoruz ve sık sık ılık duş alarak sıcaklardan korunmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızla birlikte parklarda gölge alanları tercih ediyoruz" dedi.

Yıllardır Ankara'da yaşayan Erol Urhan, sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olmasının küresel ısınmanın bir sonucu olduğunu ve toplum olarak bu konuya dikkat edilmesi gerektiğini, insanların bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini ifade ederek insanların hava almaları için dışarıya çıkması gerekiyor ama sıcaklardan da korunmak için gölgelik alanları tercih etmesini gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuğulu Park Erol Urhan Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title