Haberler

Arkadaşı Tarafından Başından Vurulan Genç, Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

İzmir'de 18 yaşından küçük olan Enes T. henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı arkadaşını tabancayla sol kulağının altından vurarak yaraladı. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, Enes T., bilinmeyen nedenle arkadaşı Arif Şimşir'i başından tabancayla vurarak yaraladı. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şimşir tedaviye alındı.

KURŞUN KULAĞININ ALTINA İSABET ETTİ

Olay, akşam saatlerinde Çamdibi Mahallesi 5231 Sokak'ta meydana geldi. İkisi de 18 yaşından küçük olan Enes T. ve Arif Şimşir yolda yürürken, Enes T. bilinmeyen nedenle yanında taşıdığı tabancayı çıkararak arkadaşına ateş etti. Tabancadan çıkan kurşun, Arif Şimşir'in sol kulağının altına isabet etti. Şimşir kanlar içerisinde yere yığılırken, olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Şimşir'e olay yerinde ilk müdahalesini yaptıktan sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Şimşir, buradan Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Arif Şimşir'in hayati tehlikesin sürdüğü belirtildi.

Enes T. ise olayın ardından Çamdibi Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çamdibi Bornova İzmir Haberler

500

Yorumlar (15)

ÇAMDİBİ:

OLAY İZMİR BORNOVA ÇAMDİBİ SEMTİNDE MEYDANA GELDİ 25 YILDIR ORDA YAŞIYORUM VURULAN ÇOCUĞUDA TANIYORUM KÖMÜRCÜLÜK YAPIYOR BABASI BİRDE ABİSİ VAR ODA TÜPÇÜ. TV''LERDEKİ FİLMLER YÜZÜNDEN MAFYACILIK ÜLKEMİZDE ARTTI BUNA RTÜK DUR DEMESİ LAZIM. BEN BİLE KOLAYCA SİLAH BULAMAZKEN ÇOCUKLAR BULUYOR.

8
0
yanıtYanıtla
My:

Memleketin yöneticileri nerdesiniz

5
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ülkemiz onyedi yıldan beri çok kan kaybetti,acilen bir kurtarıcıya ihtiyaç var.

4
3
yanıtYanıtla
alican:

Bu olaydan bile çıkar elde etmenin peşindesin yazıklarolsun.

yanıt1
yanıt3
LONER:

gitmiş babasının silahını almış millete ateş edince kendini üstün olacak sanıyor. işte bunların hepsi bir gün başımıza bela olucak

7
0
yanıtYanıtla
Adil55:

Sayın yetkililer siz bu saçmasapan Meksika dizilerini kaldırmadığınız sürece (çukur, eşkiya, kurtlar vadisi vs)bu millet gün yüzü göremez, bizim insanımızın bir kısmı maalesef özenti ve cahil kendini böyle ön plana çıkartmaya çalışıyor, bunun vebalı ne yazık ki devlet olarak sizde!!!bu

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

VALLAHİ TADI TUZU KALMADI ARTIK . . . .

5
1
yanıtYanıtla
bbb:

Aile içi şiddet, tv dizilerinde şiddet, siyasette şiddet, okulda şiddet. . . olacağı bu, toplum kafayı yedi

4
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Gecin ulan bunlari, memleket nerde memleket nerde diyerek aglanip duruyorsunuz. ana baba ve etraf cocugu egitir. yukardaki arkadas taniyorum diyor. kac kez gördügün halde yapma oglum dedin? demek neymis toplumun dikkatsizligi, bu devletin sorunu degil

2
2
yanıtYanıtla
CEREN YILMAZ:

BU NASIL OLUYOR YAA. BACAĞIM KADAR ÇOCUKTA NE ARIYOR SİLAH ?

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title