Haberler

Arapça Dil Kursu Başarıyla Tamamlandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları ile HEM işbirliğinde açılan Arapça kursuna 25 kursiyer bayan katıldı.

Afyonkarahisarlı kadınların spordan güzelliğe, mesleki kurslardan sağlık eğitimlerine kadar her türlü sosyal yaşam ihtiyacını karşılayan Hanımlar Lokalinde açılan Arapça kursunun ilk bölümü başarıyla tamamlandı.

Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş tarafından verilen kurslar 3 ay boyunca devam etti. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımıyla düzenlenen programla aldı.

"BEŞ YILDIZLI BİR TESİS"

Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş, başarılı geçen kursun ardından sertifika almaya hak kazanan bayanları tebrik etti. Hanımlar Lokali'nin bayanlar için düşünülmüş çok güzel bir mekan olduğunu aktaran Zeynep Altuntaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Düzenlenen programda Hanımlar Lokali ile ilgili görüş ve önerilerini Başkan Çoban'la paylaşan kursiyerler, lokalin 5 yıldızlı bir tesis olduğunu ifade ederek bu tür kursların farklı alanlarda da devam etmesini temenni ettiler. Hanımlar Lokali'nde gerek çocuk gelişimi gerekse de evlilik öncesi kursların düzenlenmesi yönünde Başkan Çoban'dan talepte bulunan hanımlar, "Hanımlar Lokali, bizler için çok özel bir mekan. 3 ay süreyle düzenlenen kurslara lokalin güler yüzlü personeli ve hijyen ortamı sayesinde tereddütsüz katıldık." diye konuştular.

Kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Burhanettin Çoban ise kursu başarıyla tamamlayan hanımları tebrik etti. Hanımlar Lokal projesini Konya Büyükşehir Belediyesi'nden rehber edindikleri aktaran Başkan Burhanettin Çoban "Hanımlar Lokali projemiz, 2009 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi'nden örnek aldığımız, kendimize rehber edindiğimiz bir projemizdi. Allah nasip etti ve 2013 yılı içinde tesisi bitirdik. Burası hanımefendiler ve çocukları için her türlü aktivitenin yapılabildiği ve kursların alınabildiği bir merkez olarak faaliyete geçirildi. Bu mekanda sadece Arapça yada yabancı dil değil, aklınıza gelebilecek yaşı ne olursa olsun hanımefendileri ilgilendiren kursları açmak bizim görevimiz" diye konuştu.

"ÖRNEK BİR MEKAN OLDU"

Hanımlar Lokali'nin örnek bir mekan haline geldiğine dikkat çeken Başkan Çoban; "Lokalimiz, çevrede de etki uyandıran bir çok belediyenin gelip görmek isteği bir mekan haline geldi. Bu bakımdan da hanım kardeşlerimizin hiçbir şekilde endişe duymadan rahat bir şekilde buraya gelmesi ve çeşitli aktivite ve eğitimi alması çok önemli." dedi. Düzenlenen Arapça kursunda emeği geçenleri tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban; Bu başarının birinci kahramanı Zeynep Altuntaş hocamıza teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum. Yine Belediyemiz Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz olsun Hanımlar Lokali'nin sizin ifadenizle güler yüzlü personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin talepleri doğrultusunda her türlü kurs ve aktiviteyi burada gerçekleştirmek istiyoruz. Mekan sorunumuz yok. Evlilik öncesi ve sonrası kurslar konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda faaliyete geçecek. Kursa ilgi ve devamlılığınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte düzenlenecek kurslar için çevrenizdeki insanları haberdar etmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü ülkemizin iyi eğitimli insanlara ihtiyacı var" diye konuştu.

Sertifika programına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Etüd Eğitim Birim Sorumlusu Sema Akkaş Hanımlar Lokali Sorumlusu Şerife Çakal ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Çoban Zeynep Altuntaş Konya Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title