Haberler

Apple'ın açığını bulan Türk gence ödül vermek yerine teşekkür ettiler

Güncelleme:

Bursa'da yaşayan 18 yaşındaki Yusuf İslam Unan, pandemi süreci boyunca evde olduğu için zamanının çoğunu telefonla uğraşarak geçirdi. ' Apple' marka telefonunda bulunan 'Siri' isimli programla konuşmaya başlayan Unan, programdan telefonun dilinin İngilizceye çevrilmesini istedi. Aynı anda telefonun çalmasıyla birlikte telefonun kapanıp yeniden açıldığını belirten Unan, telefon açıldığında ise tüm programların farklı bir dille çalıştığını fark etti. Durumu Apple'a bildiren Unan'a, yetkililer tarafından teşekkür mesajı gönderildi.

Apple'ın açığını bulan Türk gence ödül vermek yerine teşekkür ettiler

"KÜÇÜK DE OLSA BİR ÖDÜL VERİLEBİLİRDİ"

Apple'ın başka açıklarını bulan arkadaşlarına ödül verildiğini, kendisine ise sadece teşekkür mesajı atıldığını söyleyen Unan, "Karantina döneminde sıkıldım. Telefonla uğraşmaya başladım. Telefondaki 'Siri' uygulamasını çalıştırıp onunla konuşmaya başladım. 15-20 dakika boyunca konuştum. Programla konuşurken telefonun dilini İngilizce yapmasını istedim. O sırada bana babamdan çağrı geldi. Çağrıda babamla 10-15 saniye konuştum ve telefon kapandı. Telefon yeniden başlatma moduna geçti. Açıldıktan sonra her program farklı bir dilde çalışmaya başladı. Bütün uygulamalardaki bütün diller birbirine karıştı. Açığını fark edince yetkililere bildirdim. Teşekkür ettiler ve açığı düzelttiler. Çevremde başka açıklar bulan arkadaşlarım var. Onlara büyük ödüller teklif edildi. Bana sadece teşekkür edildi. Ben buna da sevindim ama küçük de olsa bir ödül verilebilirdi" dedi.

Apple'ın açığını bulan Türk gence ödül vermek yerine teşekkür ettiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Yusuf İslam Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500

Yorumlar (84)

Ali:

Sizde Apple almayın. Geceden kuyruğa giriyorsunuz. Adamlar sizi kaile bile almıyor. Iyi olmuş.

21
3
yanıtYanıtla
KRALLIK KRALI:

Para almak için hunharca açık arayan adam samimi değildir. Bırak parayı teşekkür aldığına şükredip gururlansın yeter.

7
14
yanıtYanıtla
sabır:

AppleYİ MEMNUN ETMEK İÇİN HARCADIĞIN ZAMANI EMEĞİ BELKİDEN ÇOK AZINI ALLAH İÇİN HARCASAN CENNET GİBİ EBEDİ VE HİÇBİR GÖZ VE KULAĞIN DUYMADIĞI GÖRMEDİĞİ NİMETLERİ ALLAH C. C. SANA BAHŞEDECEK AMA NEREDE. . . .

15
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Burada bu yorumu yazmak ve haberleri okumak için harcadığın zamanı ALLAH İÇİN HARCASAN CENNET GİBİ EBEDİ VE HİÇBİR GÖZ VE KULAĞIN DUYMADIĞI GÖRMEDİĞİ NİMETLERİ ALLAH C. C. SANA BAHŞEDECEK AMA NEREDE. . . . Pis kafir

yanıt4
yanıt0
ALLAHSIZ:

YAZIK KAFANA

yanıt1
yanıt0
coni:

apple sana bos islerle ugrasma demis isine bak isine

17
3
yanıtYanıtla
İSLAMA DÖNÜN:

ALLAHTAN ÖDÜL ALMAK İÇİN ASLA HARCADIĞININ YÜZDE BİRİNİ HARCAMAZSIN. . .

13
6
yanıtYanıtla
Sedat Yakup:

gere zekalı ödül peşinde koşacağına adamların açığını Devlet ile paylaş

13
4
yanıtYanıtla
Khanman:

Adamlar apple gibi bir firma olmuş. Matematik, fizik, kimya öğrenerek yüksek teknoloji ürünleri üretmiş ve dünyaya satmışlar. Sen de bu teknolojinin ürününü satın almış ve rastgele ve saçma işlerde kullanırken kapandığını görmüşsün. Adamlardan para istiyorsun. Teşekkür edip seni dikkate aldıkları için bile Allah a teşekkür etmelisin.

14
3
yanıtYanıtla
Avrupa abd hayranı ergen:

Teknoloji üretmiş adamlar ama hatasını bu genç bulmuş. 13 bin verip Telefon alıcan şaçma sapan hata verecek. Bence arge ve yazılım mühendis leri istifa etmeli. Japon oşsa istifa ederdi

yanıt3
yanıt1
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title