Haberler

Antalya'da Yaz Kış Denize Girenler Grubu 2024 Yılını Denizde Karşıladı

Güncelleme:

Antalya'da yaz kış denize girenler grubu, 2024 yılını Konyaaltı Sahili'nde denize girerek karşıladı. Grup üyeleri Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle birlikte denize koşarak yeni yıla girdi.

ANTALYA'da yaz kış denize girenler grubu 2024 yılını Konyaaltı Sahili'nde denize girerek karşıladı.

Antalya'da kendilerini 'yaz kış denize girenler grubu' olarak tanımlayan, aralarında doktor ve avukatların da olduğu bir grup vatandaş, yeni yıla denizde girme geleneğini bozmadı. 2024'ü Konyaaltı Sahili'nde karşılayan yaklaşık 20 kişi, sahilde ateş yakıp bir süre sohbet etti. Yanlarında getirdikleri Türk bayraklarını ve Atatürk posterlerini de açan grup, yeni yıla saniyeleri 10'dan geriye sayıp denize koştu. Bir süre denizde yüzen grup üyeleri daha sonra yanan ateşte ısındı.

Denize girenlerden Abdullah Kürk, "Deniz havadan sıcak. Yaz kış denize girdiğimiz için soğuğu hissetmiyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu. Bir başka grup üyesi Nail Avcı da her yıl yeni yılı denizde karşıladıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.

Konyaaltı Sahili'nde bir araya gelen vatandaşlar da yeni yılı sahilde karşıladı. Çocuklarıyla birlikte sahile gelen bazı vatandaşlar, yeni yılda sağlık ve mutluluk dileyerek dilek feneri uçurdu.

Diğer yandan kent genelinde 8 bin 500 personelden oluşan emniyet ve jandarma ekipleri farklı noktalarda uygulama yaptı. Antalya Valisi Hulusi Şahin de yeni yılın ilk dakikalarına kadar kentteki uygulama noktaları, görevi başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Sahili Konyaaltı Antalya Etkinlikler Güvenlik Yerel Haberler Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title