Haberler

Son dakika haberleri | Başkentte jandarma ekipleri, çeşitli suçları işledikleri iddiasıyla 24 zanlıyı yakaladı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Başkentte jandarma ekipleri, son bir haftada, düzensiz göç, tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu imal ve ticareti suçlarını işledikleri iddiasıyla 24 şüpheliyi gözaltına aldı.

Başkentte jandarma ekipleri, son bir haftada, düzensiz göç, tarihi eser kaçakçılığı ve uyuşturucu imal ve ticareti suçlarını işledikleri iddiasıyla 24 şüpheliyi gözaltına aldı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekiplerinin suç ve suçluyla mücadelesi devam ediyor.

Bu kapsamda ekipler, 17-19 Eylül'de Bala, Gölbaşı, Akyurt, Etimesgut ve Ayaş ilçelerinde yaptıkları çalışmalarda 9'u Afganistan, 5'i Pakistan ve biri Bangladeş uyruklu olmak üzere 15 düzensiz göçmeni yakaladı.

Düzensiz göçmenlere "Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu"na muhalefet suçunu işledikleri gerekçesiyle kişi başı 4 bin 746 lira olmak üzere toplam 71 bin 190 lira idari para cezası uygulandı.

Göçmenler, Akyurt Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Tarihi eser kaçakçıları jandarmaya yakalandı

Kültür ve tabiat varlıklarının korunması ile kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 21 Eylül'de Elmadağ ilçesinde E.O. ve M.E'nin piyasaya tarihi eser sürerek haksız kazanç elde edeceği bilgisine ulaştı.

Düzenlenen operasyonda yakalanan E.O. ve M.E'nin üzerinde gerçekleştirilen aramada, 56 sikke ve 13 muhtelif obje olmak üzere 69 tarihi eser ele geçirildi.

Tarihi eserlere Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ne teslim edilmek üzere el kondu, E.O. ve M.E. hakkında adli işlem başlatıldı.

Uyuşturucu suçundan 7 şüpheli gözaltına alındı

Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti faaliyetlerini önleme çalışmalarına da devam ediyor.

Bu kapsamda, 15-21 Eylül'de Altındağ, Güdül, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde şüphe üzerine durdurulan 7 kişinin üzerinde ve bulundukları araçlarda arama yapıldı.

Yapılan aramada, 37 gram uyuşturucu madde ve 83 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasanoğlan Jandarma Ankara Eylül Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title