Haberler

Ankara'da Kar Yağışı Etkili Oldu

Güncelleme:

Ankara'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Hava sıcaklıklarındaki ani düşüş ile kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışı özellikle Çankaya, Keçiören, Kızılcahamam, Çamlıdere ve Ayaş ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili oldu. Yağış ile araçların ve çatıların üzerleri karla kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; kar yağışının gün içinde kent merkezinde de etkili olması bekleniyor.

ANKARA'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı, etkili oldu. Hava sıcaklıklarındaki ani düşüş ile kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı özellikle Çankaya, Keçiören, Kızılcahamam, Çamlıdere ve Ayaş ilçesinin yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi. Yağış ile araçların ve çatıların üzerleri karla kaplandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; kar yağışının gün içinde kent merkezinde de etkili olması bekleniyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kızılcahamam Çamlıdere Çankaya Ankara Ayaş kar Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title