Haberler

Ali Sunal'ın depremle ilgili sözleri gündem oldu: Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak

Güncelleme:

Güldür Güldür Show'da sahneye çıkan tiyatrocu Ali Sunal'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ali Sunal, "Böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' dememesi normal midir sizce? Hayır, bu normal değil. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak." ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show isimli komedi programının sunucusu tiyatrocu Ali Sunal'ın, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Program esnasında sahneye çıkan Ali Sunal dikkat çeken sözler sarf etti.

"BECERİKSİZ MÜTEAHHİTLER, LİYAKATSİZ GÖREVLİLER NORMAL MİDİR?"

Ali Sunal, şu ifadeleri kullandı: "Normalleşmenin peşindeyiz. Mesela fay hattına bina yapmak mıdır normal olan? Ya da depremden sonra arama kurtarmanın gecikmesi normal midir? Denetlenmemiş binalar, parayla satın alınan mimar diplomaları, beceriksiz müteahhitler, liyakatsiz görevliler normal midir?

"BİNLERCE İNSANI ÖLÜME GÖNDERMEK NORMAL MİDİR?"

Çürük binalara imar affı verilmesi normal midir? Binlerce insanı ölüme göndermek normal midir? Ve böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' dememesi normal midir sizce

"ARTIK NORMAL OLAN FELAKET OLMADAN ÖNCE BİLİMİ DİNLEMEK"

Hayır, bu normal değil. Artık normal olan bir vatandaş olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanı değil o felaket olmadan önce bilimi dinlemektir. Bundan sonra normal olan yetki veren kişinin akrabasına, ailesine, partilisine, arkadaşına yaptırması değil, uzman olana yaptırmasıdır"

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Güldür Güldür Show Kahramanmaraş Ali Sunal Magazin Güncel Haberler

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir?
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

500

Yorumlar (35)

MIHTAR:

Gırgır şamata haricinde bir işi olmayan. Bir katkısı desteği olmayan birinin devlet yönetimine söz söylemesi had bilmezlik. Tek vasfı Kemal sunal ın oğlu olması.

180
142
yanıtYanıtla
Cahil Savar:

Nasıl bir işşizsiniz burda bile bot basıp kendi yorumlarınıza beğeni atıyonuz yazık ama son 2 ay çırpının

yanıt74
yanıt97
Ömer Şimşek:

Ya dayı hele sen bi işine bak bi sen eksikdin hesap lar soruluyor zaten sorulacakda şu gündemi meşgul etmekten bi vazgeçin sen git güldürcünü yap

142
166
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Kime sorulmus kim istifa etmis kim ben sucluyum demis

yanıt85
yanıt34
maviş maviş:

Uzaktan konuşmak en rahatı Ali bey aceba siz elinizi hangi taşın altına koydunuz.... Devlet heryerde. Yazıklar olsun sana

142
153
yanıtYanıtla
Metin Demir:

bu ülkede o kadar güzel işler yapılırken konuşmamanız normalmı her felaketi erdoğana mal etmeniz normalmi çoğu ülkede daha büyük bir alanı salıyan afeti kötö emelerinize ortak etmeniz normalmı

153
105
yanıtYanıtla
süleyman üstün:

bu müsvette rahmetli babasının üzererinden pirim kasan kasıntı insan DÜN GECE SAMİMİ OLMAYAN ŞOVUNDA TOPLUMU GERREK MUHALEFETE OY DEVRİŞME PEŞİNE DÜŞMÜŞTÜR YİNE YENİDEN REİSLE YOLA DEVAM 15MAYISTA GÖRÜŞÜRÜZ

113
112
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Gercek ve şerefli bir vatan evladı.

98
125
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Gezide polise taş atan vatan evlatları hmm

yanıt41
yanıt25
ismail bey :

Birileri takoz olmasa, Türkiye her alanda ikiye katlardı.. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm diye enfoze ederek, iktidara karşı direniş haline getirenler vebal altındadır.

133
78
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title