Haberler

Ali Şükrü Karaman Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti RİZE İYİDERE belediye başkan adayı olan Ali Şükrü Karaman isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti RİZE İYİDERE belediye başkan adayı olan Ali Şükrü Karaman isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. RİZE İYİDERE ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ali Şükrü Karaman isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti RİZE İYİDERE adayı Ali Şükrü Karaman kimdir? İyi Parti RİZE İYİDERE adayı Ali Şükrü Karaman yüzde kaç oy aldı?

Ali Şükrü Karaman Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti RİZE İYİDERE belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Şükrü Karaman İYİDERE ilçesinde % 1,10 oranında oy almıştır. İYİDERE ilçesinde % 1,10 oranında oy olan Ali Şükrü Karaman adlı İyi Parti adayı toplamda 42 adet oy sayısına ulaştı.

RİZE İYİDERE ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ali Şükrü Karaman İYİ Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title