Haberler

Ali Babacan Konya'da seçim çalışmalarına devam etti

Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Konya'nın Sarayönü, Ilgın, Doğanhisar ve Beyşehir ilçelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Babacan, partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin aynı zamanda hükümete bir uyarı niteliği taşıdığını belirtti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Konya'nın Sarayönü, Ilgın, Doğanhisar ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti.

Sarayönü ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katılan Babacan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart'ta sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini belirterek, yerel seçimin aynı zamanda hükümete de bir uyarı niteliği taşıyacağını ifade etti.

Babacan, "Yani sadece belediye başkanlarımızı seçmiyoruz. Aynı zamanda merkezi hükümete de sarı kart gösteriyoruz. Yani bu seçimler aynı zamanda iktidara sarı kart gösterme seçimi. İnşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar elde edeceğiz. İnşallah Sarayönü için, bu güzel ilçemiz için, Konya için güzel sonuçlar elde ederiz. Çalışıyoruz, hazırlanıyoruz." dedi.

Babacan daha sonra gittiği Ilgın ve Doğanhisar ilçelerinde de kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ziyaretinde bulundu.

Son olarak Beyşehir ilçesine giden Babacan, burada Otogar Kavşağı önünde partililer tarafından karşılandı.

Babacan, ilçe merkezinde seçim otobüsüyle tur atarak, vatandaşları selamladıktan sonra çarşı merkezinde esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Deva Partisi Ali Babacan Doğanhisar Sarayönü Beyşehir Konya Ilgın Partiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title