Haberler

Alanya Kaymakamından Turistlere Taciz İsyanı

Güncelleme:

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, turistlere yönelik cinsel taciz olaylarına isyan ederek, "Biz sapık mıyız?" dedi.

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, turistlere yönelik cinsel taciz olaylarına isyan ederek, "Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik?" dedi.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 'İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, idari birim amirleri ve çok sayıda turizmci katıldı.

"TURİSTE SURAT ASMAYALIM YETER"

ALTSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Özdemir, turizme katkı sağlamayanların bu sektörden fayda beklememesi gerektiğini söyledi. Turizmden kazanan esnafın turist memnuniyetine daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirten Kaymakam Özdemir, "Bu piyasayı beslemeyeceksek kimse bu inekten süt beklemesin. Bu otelci, esnaf ve simitçi için bile geçerli. Eğer bu ineğin önüne su koymazsanız süt beklemeyin. Herkes kendini parçalarcasına sokaktaki turistten bir şeyler koparmaya çalışıyor. Turiste güler yüz göstermesek de surat asmayalım yeter" dedi.

"BİZ SAPIK MIYIZ?"

Avrupa'ya gidenler 1 Euro bile aldatıldığında kendisini nasıl hissediyorsa, buraya gelen yabancı turistlerin de aynı şeyleri hissettiğini dile getiren Kaymakam Özdemir, "Turist sadece gelsin gitsin yeter. Alanya kendi yapacağını yapar. Bir arkadaşımın anlattığına göre yolda yürürken 2 İsveçli kıza 14 kişi laf atmış. Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik? 'Alanya, en büyük turizm merkezi' diye hava atıyoruz ama kendi içimize dönüp bunları değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Özdemir Çetinkaya Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

tecavüze komlo dersinizfikret_601121@hotmail.:

sapık değilizde devlet aciz gibi tecavzcüye tacizciye hatta katile azcık ceza veriyor..buda teşvik oluyor

52
1
yanıtYanıtla
alperalper38_ates@hotmail.com:

sadece alanyada olmuyor turkiyenin heyerinde var bunlar

49
0
yanıtYanıtla
ErciyesKayseriaan@hotmail.com:

Kanimizda var napalim gozumuzde doymuyor her fistigi elde etmek bir fatih gibi lanet olsun huyumdan vazgecemiyom turizime hizmet denir buna :) turizm bakanligi abazalari maasa baglamali :)

4
41
yanıtYanıtla
BANUasena89onk@gmail.com:

Nasıl bir sapıksan artık...

yanıt0
yanıt0
harkovmazlum_alex21@hotmail.com:

arkadaş bu neya bazıları yazmış kürdler yapıo die ulan türkler tüm pis işlerini kürdlere yükler gördük işte karsta türkün neyaptıgını ufak çoçuga tecavüz ettiniz sonra öldürdünüz siz türkler böylesiniz işte pisliginizi kürdleriin üstüne atmayın

16
27
yanıtYanıtla
harkovmazlum_alex21@hotmail.com:

sen bilmeden konuşuyon arkadışım yapan türktü aileside bellli çocugun kim olduguda belli gayet iyi biliyoorum arkadaşım!! böyle yalan söylemenede gerek yok yemezler

yanıt0
yanıt0
Digorlugultekinokfidan@hotmail.com:

harkov çok sallıyorsun be çocuğu öldüren karslı kürtlerden tanıyorum şerefsizi.

yanıt0
yanıt0
batsıngalcatli@mynet.com:

Onların getirdiği para batsın. Uğradıkları yerde ahlak mahlak kalmadı.

6
28
yanıtYanıtla
VATANDAŞinfo@yahoo.com:

SENİN AHLAKIN UÇKURUNDA.

yanıt0
yanıt0
turko 1453asdfds@hotmail.com:

adam okuma yazma biliyor birde dört işlem. okumak yok dini bilgi yok kültür yok. aklı şeyinden başka bir halta çalışmıyor. tek muhabbetleri karı kız. ülkemizde bu tiplerden milyonlarca var. yapacak hiçbirşey yok.

31
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title