Haberler

Akdeniz'de Kaçak Faciası: 400 Ölü

Güncelleme:

Yaklaşık 550 yolcusuyla Libya'dan İtalya'ya ulaşmaya çalışan gemi alabora oldu. 400 mülteci hayatını kaybetti.

Libya'dan kaçakları İtalya'ya taşıyan gemi alabora olurken 400 kişinin öldüğü açıklandı.

ÇOĞU GENÇ VE ÇOCUK

Uluslararası yardım kuruluşu "Save the Children" hayatını kaybeden göçmenlerin çoğunun çocuk ve genç olduğunu, ailelerinin yanlarında olmadığını açıkladı.

150 KİŞİ KURTARILDI

Alabora olan gemide bulunan 150 kişi İtalyan ekipleri tarafından kurtarıldı.

ÖLÜ SAYISI BİNE YAKLAŞTI

"Save the Children" son dört günde yaklaşık 8 bin göçmenin İtalya Sahil Güvenliği tarafından kurtarıldığını da açıkladı. 2015'te şu ana kadar yaklaşık 500 göçmen Afrika'dan İtalya'ya geçmek isterken boğularak hayatını kaybetti. Bu son olayla birlikte sayı bine yaklaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Akdeniz İtalya Libya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (68)

mehmet GURBETCI:

ne irakliya ne iranliya ne suriyeliye ne libyaliya nede misirliya asla acimiyorum cennet gibi vatanlarini hainlerle bir oldu yakti yiktilar simdi beter olsunlar türkiyenin basinada corap örmeye kalktilar geziciler ama tutmadi cok sükür ! ! !

29
64
yanıtYanıtla
medox:

İnsanlık balıklara yem olmuş. Kahrolsun bu insanları yerlerinden terk etmek zorunda bırakanlara.

75
2
yanıtYanıtla
AbbasMobil-IOS:

Yakinda bu millette akp den kacacak avrupaya

26
27
yanıtYanıtla
zırtapoz:

köpekbalıkları akdenizde aç kalmaz her yıl yüzlerce kaçap boguluyor akdenizd

5
47
yanıtYanıtla
KERTENYAN:

Iyi olmuş ne isleri varmis avrupada gelip oralarida batiracaklardi temizlik olmus

4
43
yanıtYanıtla
muhamedmobilWeb@haberler.com:

Allahin sopasi yokki, hain halkin sonu bu olur

4
37
yanıtYanıtla
mahmutmobilWeb@haberler.com:

Onları taşıyan insan kaçakçıları paralarını alıp gemiyi batırıyor

36
1
yanıtYanıtla
savasanmobilWeb@haberler.com:

Bizim insanimizida avrupalara kole eden.chp ve kardesi mhp zihniyetidir.

21
12
yanıtYanıtla
Vatansever mücahidMobil-IOS:

İnsanların hislerini para malzemesi yapan alçaklar MİLLİ İTTİFAKA HESAP VERECEK

25
2
yanıtYanıtla
hedefmobilWeb@haberler.com:

pkk yla masaya oturan tek parti akp yalanmi kilifta hazir analar aglamasin cozum sureci agridaki olaylar herseyi ortaya dokuyo ikinizde yani akpyle pkk turkiyenin ayagina vurulmus firangadan baska birsey deilsiniz

1
26
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title