Haberler

AK Partili Adayın Evine MHP Afişi Astılar

Güncelleme:

AK Parti'nin Kastamonu adayı Tahsin Babaş'ın oturduğu apartmana gece gizlice giren 3 maskeli kişi, Babaş'ın dairesinin kapısına MHP afişi astı.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın oturduğu apartmana gece gizlice giren 3 kişilik maskeli ekip, Babaş'ın dairesinin kapısına MHP afişi astıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

SEÇİM TANSİYONU YÜKSELDİ

Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala, siyasi partilerin Kastamonu'daki seçim çalışmaları hız kazanırken yerel siyasetin tansiyonu da her geçen gün yükseliyor. Kastamonu'da AK Parti ile MHP arasında yoğunlaşan seçim rekabeti, gündeme düşen bir haberle farklı bir boyut kazandı.

MHP'Lİ ADAYIN AFİŞİNİ ASTILAR

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'ın dairesinin bulunduğu apartmana gece gizlice giren kimliği belirsiz kişilerin Babaş'ın dairesinin kapısına MHP adayı Hayati Hamzaoğlu'na ait afişi asarak kayıplara karıştıkları öğrenildi.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Apartmandaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler sayesinde olayın ne zaman ve nasıl gerçekleştiği açığa çıktı. Apartmanın önüne gelişlerinden itibaren tüm hareketleri güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 3 kişinin arka kapıdan gizlice girdikleri ve maske kullandıkları belirlendi. Olay yerine gece saat 03.40 sularında, üzerinde MHP'nin amblemleri olan bir araçla gelen maskeli 3 kişiden birisinin kapının önünde gözcülük yaptığı, diğer kişilerin ise kapıyı zorla açarak içeri girdiği, kamera görüntülerine yansıdı.

HIZLA KAÇTILAR

Tahsin Babaş'a ait apartman dairesinin kapısına MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu'nun afişini asan ekip üyeleri daha sonra olay yerinden kaçarak hızla uzaklaştılar.

KİMLİK TESPİTİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Tahsin Babaş ve ailesinin, şans eseri olay saatinde olayın meydana geldiği yerde olmaması, yaşanabilecek daha kötü hadiselerin önüne geçerken, olayı öğrenen polisin başlattığı soruşturma kapsamında kameraların görüntülediği maskeli çete üyelerinin kimliğinin tespit edilmesine çalışılıyor.

Konuyla ilgili olarak kendisine soru yöneltilen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, siyasi ortamı daha fazla germenin, insanları birbirine düşürmenin kimseye bir fayda sağlamayacağını, bu sebeple kendisine yönelik olarak yapılan bu çocukça ve sorumsuz davranışı ciddiye almadığını söyledi.

Ayrıca Tahsin Babaş'ın Kuzeykent Mahallesi'ndeki evine de kimliği belirsiz kişiler girerek, MHP ve Hayati Hamzaoğlu'nun olduğu bayraklarla afişleri astı. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 


 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hayati Hamzaoğlu Tahsin Babaş Kastamonu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

ZAZA21zaza21333333@gmail.com:

OFF HELAL SİZE HER YERE MHP BAYRAGI ASILSIN.

25
11
yanıtYanıtla
zal mahmudtimza-07@hotmail.com:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

5
28
yanıtYanıtla
.,..,,,,,,,,cumakaya01@hotmail.com:

Ulan akpliler ,pkklılar sizin biz içinize inecegiz daha bu nedir ki mhp bayragını kanınızda dolaştıracagız adam edene kadar sizlerle mucadele edecegiz biz turklerde yılmak yorulmak yoktur, bu ulkenin ekmegini yediginiz müddetce alyuvarlariniza mhp bayragını asacagız.

8
6
yanıtYanıtla
ULKUCU_66alparslanaslan85@hotmail.com:

lan urfalı anca atıp tutuyon bizm taa oraya gelmemize greke yok orda bucak aşiretinden ülkücü kardeşlerimiz var git oarya deki ben deliii kanlıyammm :))))

yanıt0
yanıt0
ANTİYUNANzambak196@hotmail.com:

yunan kırmalar islam birlğiğimizin üstüne ancak kendilerini asarlar...

3
11
yanıtYanıtla
KASTAMONULUnsmdkm@hotmail.com:

MÜSLÜMAN TÜRK ÜN TEK ŞANSI MHP DİR AKĞ FÜZEYİ BİZE HAİNCE DOĞRULTARAK PLAN YAPIYOR ASANLAR KENDİLERİ SÖZDE MADUR HEP HIRSIZ PKK İŞBİRLİKÇİLERİ

5
3
yanıtYanıtla
JFRugur.tokmak@outlook.com.tr:

30 mart bitse de kurtulsak.Emre Uslu(Brüksel),Önder Aytaç(Toronto),Kerim Balcı(Tel Aviv),Ekrem Duman(New York) 30 mart akşamı uçuş biletleri var hayret :))

2
5
yanıtYanıtla
ANTİYUNANzamb986@hotmail.com:

YUNAN KIRMALARINA BOYUN EĞECEK YİĞİT MÜSLÜNAMAN TÜRK GÖRMEDİM DAHA..

5
1
yanıtYanıtla
GSistikam_46@hotmail.com:

la bastıklarım o bayragı kalplere asamadıkdan sonra boşş

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title