Haberler

AK Parti Milletvekili Dalkılıç Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nde

Güncelleme:

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ni ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı'ya teşekkür eden Dalkılıç müzeyi Türkiye'ye kazandırdığı için teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Dalkılıç Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nde

Dalkılıç "Balıkçı Kenan bir Türkiye aşığı"

İSTANBUL - Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ni ziyaret etti. Müze kurucusu Balıkçı Kenan Balcı'ya teşekkür eden Dalkılıç müzeyi Türkiye'ye kazandırdığı için teşekkür etti. Dalkılıç "Balıkçı Kenan bir Türkiye aşığı" ifadelerini kullandı.

Her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nin bu haftaki konukları Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın oldu. Müzedeki balıkçıları inceleyen Dalkılıç, Balıkçı Kenan Balcı'yı övgü dolu sözlerle anlattı.

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nde bulunan mumya balıkları da inceleyen Dalkılıç, "Kenan beyin esnaflığından ziyade aynı zamanda bir kültürel birde sosyal anlamda faaliyeti var. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'ni inşa etmiş. Bir sürü masraf etmiş. Bir sürü yatırım yapmış. Kurulduğu günden itibaren ücretsiz hizmet veriyor. Gençlerimize öğrencilerimize sunumlar yapıyor. Onlara balık ve deniz hakkında bilgi veriyor. Denizlerde yaşayan büyük, küçük balıklarla ilgili çok güzel bir müze kazandırmış. Kenan bey gerçekten bir vatansever. Bir Türkiye aşığı" dedi.

Beylikdüzü'nde yaşayıp da Balıkçı Kenan'da balık yemeyen yoktur diyen Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, "Kenan abi bizim duayenimiz. Herkese uygun şartlarda balık yediriyor. İnşallah Kenan abiyi burada daha büyük bir marka yapacağız. Bu müzeyi geliştirmek istiyoruz. Her yere tanıtmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın'a teşekkür eden Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, "Ülkemize böyle bir müze kazandırdığımız için mutluyuz. Gururluyuz. Ücretsiz hizmet vermekteyiz. Gelecek nesiller yüzyıl, ikiyüz yıl sonrada bu müzeyi görebilecek, dokunabilecek. Bizler elimizden geldiği kadar müzemizi geliştireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Günaydın Halis Dalkılıç Milletvekili Kenan Balcı Beylikdüzü İstanbul Türkiye Balcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title