Haberler

AK Parti Edirne İl Başkanı İba, MHP Edirne İl Başkanı Tercan'ı ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İba, MHP Edirne İl Başkanlığındaki ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne'de uyum içerisinde çalışan Cumhur İttifakı'nın üyeleri AK Parti ve MHP teşkilatlarının sık sık bir araya gelerek Edirne'nin hak ettiği noktaya ulaşması için faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Memleketin hayrı için birlikte bir yola çıkıldığının vurgulayan İba, şöyle konuştu:

"AK Parti teşkilatları olarak, Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve gelişimi için benzer çizgide ilerlediğimiz siyasi partilerle bir ittifak kurduk. İttifak demek, birlik, bütünlük ve ahenk içerisinde çalışmak, ortak bir gaye için aynı yolda yürümek demektir. Bu bilinçle, Edirne'mizde de Cumhur İttifakımızdaki yol arkadaşlarımızla her zaman omuz omuza ve uyum içinde çalışmayı amaç edindik.

Edirne'mizin hak ettiği noktaya gelmesi adına bu bilinçle, şahsi çıkarları gözetmeksizin, şehrimizin ve hemşerilerimizin faydasını, yararını ön planda tutuyoruz. Bizim ittifakımızın amacı o parti bu parti yahut şu kişi bu kişi değil. Bizim ittifakımızın amacı Edirne'miz ve Edirnelilerimizin refahı ve hak ettikleri şehirleşmeyi tesis etmektir."

-"Kaostan beslenen ortaklıklar yıkılmaya mahkumdur"

Çıkar çatışmaları, kişisel savaşlar ve kaostan beslenen ortaklıkların yıkılmaya mahkum olduğunun altını çizen Başkan İba, şöyle devam etti:

"Bir arada olmanın, birlik olmanın ve aynı hedefe doğru ortak inançla yol almanın, hedef birliğinin ön planda tutulduğu bir ittifakın içinde yer aldığımız için mutluyuz. Çünkü Edirne'mize ancak bu değerlerle hizmet getirebileceğimizi biliyoruz.

Mevzu vatansa, milletse, gerisinin teferruat olduğunu bilemeyen ve buna uygun davranmayan şahıs ve kurumlar, Edirne'mize bırakın yarar sağlamayı, şahsi çekişmeleri ile siyasi gündemi oyalamaktan başka bir faaliyette bulunamaz."

Tercan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Tercan Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title