Haberler

"Aile Eğitimi"

Güncelleme:

Kartepe'de "Aile Eğitimi" İlk Mezunlarını verdi.

Kartepe Halk Eğitimi Merkezince yürütülen, bugüne kadar 1137 aileyi kapsayan ve on dört hafta süren "Aile Eğitimi" kurslarının sertifika törenlerinin ilki Kartepe Esma Ay Anaokulunda, Kartepe Kaymakamı Mustafa ÜNALDI'nın da katılımıyla yapıldı.

Kartepe Kaymakamlığı, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kartepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün yoğun çalışmalar neticesinde uygulamaya koyduğu "Aile Eğitimi" kursları, Kartepe halkından büyük ilgi gördü. 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılının 1.döneminde başlayan kurslara bugüne dek 1137 veli, başka bir deyişle 1137 aile katıldı.

14 haftalık kursu başarıyla tamamlayan velilere sertifikaları törenlerle verilmeye başlandı. Bu törenlerin ilki Kartepe Esma Ay Anaokulunda gerçekleştirildi. 6 Ekim 2011 ile 12 Ocak 2012 tarihleri arasında Kartepe Esma Ay Anaokulu Öğretmeni Yeşim ALKAN tarafından verilen "7-11 Yaş Aile Eğitimi Kursu"nu tamamlayan 16 veli sertifikalarını Kartepe Kaymakamı Mustafa ÜNALDI, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurrahman KAYABAŞ ve Kartepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sadık İskender'in elinden aldılar.

23 Şubat Perşembe günü yapılan törende düşüncelerini ifade eden kursiyer velilerden Ayşe DALKES ve Arzu SANCAK kursun çok faydalı olduğunu söylerken: "Bu kurstan önce çocuklarıma sorularının cevaplarını geçiştirerek veriyordum. Şimdi ise çocuklarımızı daha iyi dinliyoruz. Veli olarak çocuğumla daha kaliteli zaman geçiriyorum." "Çocuğum bana: Anne, bu kursa gittiğinden beri bana daha az bağırıyorsun.dedi" Şeklinde konuştular.

Okul Müdiresi Kadriye ÖZBAKAN: " 1. Dönem kurslarımızı başarıyla tamamladık. Geçen hafta itibariyle ikinci grup olarak 3-6 Yaş Aile Eğitimi kurslarımız başladı ve velilerimiz bu eğitime katılmaktan çok mutlu olduklarını ifade ettiler." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi Kartepe Güncel Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title