Haberler

Ağrı Ak Parti Ailesi Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Ağrı Milletvekilleri M. Kerim Yıldız ve Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldiler.

Bayram süper Market'te verilen kahvaltıya, Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, İl Yönetimi, İl Kadın, Gençlik Kolları Başkanı, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya, Belediye meclis Üyeleri ve partiler katıldı.

Kahvaltıda ilk konuşmaya yapan il başkanı Av. Abbas Adın "Burada sizin huzurunuzda tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onlar bizim baş tacımız bizim başımızın üzerinde yerleri var hem insanlık gereğince hem de inancımız gereğince yerleri çok yüksektir. Şunu da ifade etmek isterim ki bizler Ak Parti ailesi olarak Adalet ve Kalkınma Partisinin rotasını çok kıymetli milletimiz çizmiştir.

Bu anlayışla biz belediyelerimizle il genel meclis üyesi arkadaşlarımızla il yönetimi merkez ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızla ve tüm kadın kolları ve gençlik kolları arkadaşlarımızla hep birlikte tek vücut şeklinde omuz omuza gönül gönülle inşallah ilimizde gerek teşkilat çalışmalarımızı gerekse yerel yönetimlerimizin ve mali idarelerimizin yapmış olduğu yatırımları ilimize halkımıza insanımıza kapı kapı dolaşarak mahalle mahalle dolaşarak anlatmamız lazım bunu yapa bilmek içinde kıymetli arkadaşlar hepimizin çok bilgili olması lazım yani ilimizde ak parti hükümetleri döneminde neler yapılıyor eksikleri yok mu vardır elbette olur ama önemli olan bardağın dolu tarafında görmek yani hizmetleri eğer bizler, hepiniz birer yöneticisiniz hepiniz 47 bin insanın içinde seçilmiş birer yöneticisiniz.

Aydın bizim 47 bin üyemiz var bunu hepinizin diğer normal vatandaşlardan çok iyi bilmeniz lazım ilimizde gerek belediyemizin gerek mali idarelerimizin il özel idaremizin merkezi hükümetimizin yaptığı yapmış oldu ve yapacağı projeleri nelerdir yapılan hizmetler yapılan çalışmalar nelerdir hepinizin bunları iyi bilmesini istiyorum çünkü bizim birisini ikna etmemiz için öncelikle kendimizin donanımlı olması lazım bu anlayışla ben sözü sayın vekillerimize bırakmadan önce tekrar hepiniz hoş geldiniz Allah hepinizin yardımcısı olsun tekrar sizlere hayırlı günler diliyorum afiyet olsun " dedi

İl Başkanı'ndan sonra konuşan Ağrı milletvekili Ekrem Çelebi " Arkadaşlar bizim bugün toplanmamızın nedenlerinden bir tanesi seçilen il başkanımız ve yeni yönetimiyle tanışmak. Değerli il başkanımızın söylediği gibi yönetimde görev alan her insan Ak Parti'nin birebir savunucusu dur. Dolayısıyla Bizler milletvekili olarak il başkanımız teşkilatlarımızla tek yürek olarak bu mücadelemizi devam edeceğiz. "dedi

Daha sonra konuşma yapan milletvekili Kerim Yıldız ise "Öncelikle hepinizin anneler gününü kutluyorum. Burada annesi olanlara öncelikle şu rica da bulunuyorum dönüşte annelerine birer çiçek götürseler bu çok önemli büyük bir jest olur. İnşallah yakın bir süre içerisinde kadın erkek fırsat eşitliği komisyonu olarak İshakpaşa sarayında bir toplantı yapacağız toplantı karsta yapılacaktı Fatma Hanım'la birlikte görüşerek buraya getiriyoruz bunu da size söylemek istiyorum.

Burada ki birlik beraberlik çok önemli kim ne derse desin Ak Parti Milletvekilleri teşkilatlar il başkanı ilçe başkanları ve encümenleri ve belediyeleri birlik ve beraberlik içinde çalışmalı. Arkadaşlar herhangi birimizin artısı veya eksisi hepimize yazılıyor. Sizler burada yereldeki arkadaşlarımız ne kadar güzel bir şey yaparsa bütün o iyilikler bize yansıyor biz bunu bilincindeyiz sizlerin veya herhangi bir ferdimizin eksiği de Ak Partili olarak hepimize yansıyor dolayısıyla bu düşünceyle bu hassasiyet le çalışmaya devam etmemiz lazım." Diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kerim Yıldız Ekrem Çelebi Ak Parti Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title