Haberler

Afyonkarahisar Kavgadan Kardeşlik Doğdu

Kavgadan kardeşlik doğdu AYFONKARAHİSAR'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor kulüp yönetimi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan hazırlık maçının ardından Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını ziyaret etti.

Kavgadan kardeşlik doğdu

AYFONKARAHİSAR'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Afjet Afyonspor kulüp yönetimi, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan hazırlık maçının ardından Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel takımını ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, iki takımın 'kardeş takım' olması kararı aldı.

Afyonkarahisar'da kamp yapan Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Afjet Afyonspor arasında 4 Ağustos'ta oynanan hazırlık maçında çıkan olaylarda, her iki takımdan 4 futbolcu yaralandı. Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Salih Sel, yönetim kurulu üyesi ve Afjet AŞ Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ile sportif direktör Cevat Macit, Al Jeel takımını konakladığı otelde ziyaret etti. Ziyarette, Al Jeel Kulübü Başkanı Ahmet Al Reghnım, sportif direktör Valid Chouihine ve yaralanan futbolcu Hasan Mansur yer aldı.

KENDİ ÇOCUĞUM GİBİ ÜZÜLDÜM

Başkan Sel, çıkan olaylar nedeniyle oyuncuları adına özür diledi. Olayların kulüp olarak kendilerini fazlasıyla üzdüğünü kaydeden Başkan Sel, yaralanan futbolcunun tedavisi için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Konuk takımın kamp süresi bittiği için uğurlamaya, yaşanan olaylardan duydukları üzüntüleri dile getirmek için geldiklerini ifade eden Başkan Sel, "Yaralanan futbolcu için kendi çocuğum gibi üzüldüm. Bu tür olayların yaşanması kesinlikle istemeyiz. Sporda bu tür olayları kesinlikle kabul etmiyorum. Hocamıza ve oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptım" dedi.

FUTBOLDA BUNLAR YAŞANIYOR

Al Jeel Kulüp Başkanı Ahmet Al Reghnım ise futbolda zaman zaman tatsız durumların yaşandığını dile getirerek, benzer olayların diğer Arap ülkesi takımlarla oynadıklarında da yaşadıklarını söyledi. Gelecek yıl yine Afyonkarahisar'da kamp yapmak istediklerini ifade eden Başkan Al Reghnım, kırgınlıklarının olmadığını aktardı.

SENEYE YİNE GELECEĞİM

Kafasında meydana gelen darbelerden dolayı operasyon geçiren Kaptan Mansur ise futbolda zaman zaman bu tür kazaların olabildiğini söyledi. Kendisini iyi hissettiğini belirten Mansur, gelecek yıl Afyon'a gelmek istediğini kaydetti.

KARDEŞ TAKIM OLDU

Ziyaretin sonunda Başkan Sel, konuk takım başkanı Ahmet Al Reghnım ve yaralanan futbolcu Hasan Mansur'a yöresel ürünlerin yer aldığı çeşitli hediyeler verdi. Öte yandan, her iki kulüp başkanının onayı ile Afjet Afyonspor ve Al Jeel, 'kardeş takım' ilan edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Salih Sel Ahmet Al Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title