Haberler

Adriana Lima Hamile Meslektaşının Karnını Öptü

Adriana Lima hamile meslektaşının karnını öptü Victoria's Secret'in melekleri Antalya'da sahne aldıANTALYA - Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya'da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros'un karnını öptü.

Adriana Lima hamile meslektaşının karnını öptü

Victoria's Secret'in melekleri Antalya'da sahne aldı

ANTALYA - Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya'da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros'un karnını öptü.

Antalya'nın Turizm Beldesi Belek'te düzenlenen Dosso Dossi Show defilesi düzenlendi. Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında gerçekleştirilen defilede, Victoria's Secret'in ünlü top modellerine 50 Türk manken de eşlik etti.

Tesis içinde bulunan ve boyu 111 metreyi bulan Legends Tower önünde havuz üzerinde kurulan özel podyum, Victoria's Secret'in ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros'ı ağırladı. Yaklaşık beş bin davetlinin katılımıyla gerçekleşen defilede Brezilyalı modeller 3'er kıyafet sergiledi. Konseptini ve koreografisini Öner Evez ile Yakup Biçer'in hazırladığı defilede Rusya'nın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden "çılgın manken" lakaplı Viktoria Odintsova da yer aldı.

Görsel bir şölen eşliğinde gerçekleşen şovun sürprizlerinden biri de mini konserler oldu. Ayşe Hatun Önal ve Ruslar'ın ünlü şarkıcılarından Nikolay Baskov, birer şarkılık performanslarıyla şova renk kattı.

Defilenin ardından konuklar, düzenlenen after partiye geçti. The Land of Legends da gerçekleştirilen partinin sunuculuğunu Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ve 2003 Rusya Güzeli Victoria Lopyreva yaptı. Gecede, ünlü Rus şarkıcı Nikolay Baskov bir konser verdi. Özellikle Rus hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Baskov, sahnede bir saat kaldı. DJ performans eşliğinde devam eden partide Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros da konuklara eşlik etti.

Defile sonunda ise dünyaca ünlü top model Adriana Lima ile İsabelli Fontana podyuma sıralanan modellerden meslektaşı Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros'u şaşırtan bir sürpriz yaptı. Lima ve Fontana, 3 aylık hamile olan Barros'un karınnı öperek elleriyle sevdi. Bu hareket karşısında oldukça mutlu olduğu gözlenen Fontana ise, arkadaşlarına sarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Isabeli Fontana Adriana Lima Ana Beatriz Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title