Haberler

Adana Tarım İşçilerini Taşıyan Midibüs Devrildi 32 Yaralı

Tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi 32 yaralıAdana'da içinde 35 tarım işçisi taşıyan midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi.

Tarım işçilerini taşıyan midibüs devrildi 32 yaralı

Adana'da içinde 35 tarım işçisi taşıyan midibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, midibüs şoförü ve 31 tarım işçisi yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Cırık Mahallesi Tuzla Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 31 YK 584 plakalı midibüs ile sabah erken saatlerde merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nden 35 tarım işçisini alan 31 yaşındaki Yılmaz Akdeniz, Karataş'ın Tuzla Mahallesi'ne gitmek için yola çıktı. Merkez Yüreğir İlçesi Cırık Mahallesi Tuzla Yolu'nda ilerleyen ve içinde 32 kişinin bulunduğu midibüs, plakası alınamayan bir otomobil sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, polis, UMKE ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Midibüsün sürücüsü Yılmaz Akdeniz ile aralarında Suriye ve çocukların da bulunduğu 31 tarım işçisi yaralandı. Devrilen midibüsteki yaralılar, yol kenarındaki tarlalarda çalışan tarım işçilerinin yardımıyla çıkartıldı. Ambulanslarla Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırılan ve tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Akdeniz Yüreğir Tuzla 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title