Haberler

Adana'da Üzerlerine Yıldırım Düşen 2 Tarım İşçisi Öldü

Güncelleme:

Adana'da üzerlerine yıldırım düşen tarım işçileri Murat Değer ve Mustafa Ay hayatını kaybetti. Polis, inceleme yaptığı sırada Değer'in çalan telefonuna cevap veremedi.

Adana'da portakal bahçesinde çalışırken üzerlerine yıldırım düşen tarım işçileri 29 yaşındaki Murat Değer ile 58 yaşındaki Mustafa Ay yaşamlarını kaybetti.

2 İŞÇİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Merkez Seyhan İlçesi Salmanbeyli Mahallesi'ndeki bir portakal bahçesine gelen 8 tarım işçisi ağaçları budamaya başladı. Öğleden sonra aniden bastıran yağmur şiddetini arttırınca işçiler, çalışmayı bırakıp, bahçeden koşarak çıkmak istedi. Bu sırada işçilerden Murat Değer ile Mustafa Ay'ın üzerine yıldırım düştü. 2 işçi olay yerinde can verdi. Diğer işçiler çamur nedeniyle araçların bahçeye girememesi üzerine traktör römorkuna koydukları arkadaşlarının cesetlerini yola çıkarttı.

POLİS TELEFONA CEVAP VEREMEDİ

Hürriyet Polis Karakolu'na bağlı Asayiş ekipleri, üzerlerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden tarım işçilerinin traktör römorku üzerindeki cesetlerini inceledi. Bu sırada ölenlerden Murat Değer'in cep telefonu çaldı. Cep telefonunu Değer'in cebinden alan polis, uzun süre çalan telefona cevap veremedi.


YIRTIK AYAKKABILARLA BUDAMAYA

Maddi sıkıntısı nedeniyle ağaç budama işi yaparak geçimini sağladığı belirtilen Mustafa Ay'ın ise ayağındaki yırtık ayakkabılar dikkat çekti. Olay yerine gelen işçilerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Ekiplerin incelemesinin ardından Değer ve Ay'ın cenazesi Adi Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ay Seyhan Yaşam Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (48)

fakir insanların ayakkabıları...:

kişi başı miili gelir 11. 000 dolar ile övünen hükümet tarım işçilerinin karamanda ölen kişilerin köylülerin, küçük esnafların ayakkabıları neden 5 lirak naylon ve yırtık. . ben söyleyeyim bu kahraman türk milletinin eline yılda 11. 000 dolar vs hiç geçmedi, küçük esnafı, tarım işçisini ve küçük üretiyi kökünden yok ettin. . türkleri mahvettin. . ölen kardeşlerime allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

22
0
yanıtYanıtla
aaa:

saraylarda oturup 1000 tllik kadehlerde içecek içenler unutmayın ki ölüm var bu insanların hakkını nasıl ödeyeceksiniz acaba

18
3
yanıtYanıtla
cengiz beyMobil-IOS:

Allah böyle helal Kazanç Peşinde koşarken ölmeyi nasip etsin herkese. Harama bulaşmış ve yolsuzluk yaparak ölenlerden eylemesin.

19
1
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Gariban halkım olan size ve geride kalanlara oluyor Allah rahmet eylesin

18
1
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

AİLESİNE HER TÜRLÜ YARDIMI YAPMASI GEREKİR DEVLETİMİZİN. ELİN SURİYELİSİNİ BESLEMEK VE BUNU SHOWA DÖNÜŞTÜRMEKLE OLMUYOR. AZICIK DA KENDİ İNSANINI DÜŞÜNSELER. . .

16
3
yanıtYanıtla
çiftçi:

geçim ne kadar zor allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin

16
0
yanıtYanıtla
ARIF:

gardasim turk kurt ne fark eder ya, insan olduktan sonra bolucude degilse sorun yok, mekani cennet olsun adam ekmek parasi icin ugrasmis calmamis cirpmamis

16
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazıngurbetci gorden:

allah rahmet eysin olen fakir olinca insanlar yorum bile yapmiyorlar ama olen zengi bir yahudi olnca yorular hemen geliyor acimasiz cikarci dunya

14
1
yanıtYanıtla
X-RAY:

AYAKKABININ YIRTIĞI TOPLUMUN YAPISINI ANLATIYOR, ANLAYANA AYAKKABI HERŞEYİ ANLATIYOR. MESELE NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ, TÜRK-KÜRT MESELESİ DEĞİL, ZENGİN VE FAKİR MESELESİDİR. DEVLETİN ADALETSİZLİĞİN MESELESİDİR. NEYSE ANLAMAK İSTEYEN ANLAR. GÖRMEK İSTEMEYENDE , NE KADAR BAKSADA GÖREMEZ. ALLAH RAHMET EYLESİN, İNŞALLAH ŞEHİT OLMUŞTUR.

15
0
yanıtYanıtla
mustafa çetinkaya:

allah rahmet eylesın ne kadar acı bır durum allah aylesıne sabırlar versın

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title