Haberler

ADANA Bayram alışverişinde koronavirüse davet

Güncelleme:

Bayram alışverişinde koronavirüse davetADANA'da bayram arifesinde ucuz bayramlık almak isteyenler koronavirüs salgınına rağmen sosyal mesafe kuralını unutarak, çarşıda caddelere kurulan tezgahlara ve bit pazarına akın etti.

Bayram alışverişinde koronavirüse davet

ADANA'da bayram arifesinde ucuz bayramlık almak isteyenler koronavirüs salgınına rağmen sosyal mesafe kuralını unutarak, çarşıda caddelere kurulan tezgahlara ve bit pazarına akın etti.

Kurban Bayramı arifesinde vatandaşların ucuz alışveriş yapmak için adresi yine bit pazarı oldu. Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Güney Kuşak Bulvarı'nda kurulan bit pazarında yer kapmak için geceden gelen satıcılar, sabaha kadar tezgah ve sergilerini kurdu. Tezgahlarda ikinci el ürünlerin yer aldığı bit pazarı, özellikle maddi durumu iyi olmayanların akınına uğrarken, pazar esnafı da müşteri kapabilmek için kıyasıya yarıştı. Aynı görüntüler merkez Seyhan ilçesindeki Melek Girmez Çarşısı'nda da yaşandı. Her iki bölgede de vatandaşlar sosyal mesafeye uymayarak, 'iğne atsan yere düşmez' tabirini neredeyse gerçek hale getirdi. Pek çok vatandaşın da maske takmadığı görüldü. Çocuklarına alışveriş yapmak için pazara gelen İsmail Varlık, 'Daha uygun olduğu için hemen hemen her bayramda buraya geliyoruz. Çocuklara bayramlık ve şeker aldım' diye konuştu. Kendisine alışveriş yapan Sibel Güngördü ise bütçesine uygun eşyaları ve kıyafetleri bulabildiği için her bayramda bit pazarına geldiklerini söyledi.

Pazarda tezgahtar Mevlüt Koyunlu ise, 'Burası ucuz halk pazarı. Vatandaşlarımızın çarşıya inmesini bekliyoruz. Bugün bayramımızı şerefle kutlayacağız. İşlerimiz güzel, bundan fazlası can sağlığı' dedi.

Sosyal mesafe ve diğer önlemler hatırlatılan vatandaşlar, cevap vermekten kaçındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title