Haberler

Abdullah Gül, Gazetecilere Sitem Eden Eşini Omzuna Vurarak Çağırdı

Güncelleme:

Abdullah Gül'ün, veda resepsiyonunda eşi Hayrunnisa Gül'ü gazetecilere yaptığı sitemkârlı açıklamaları sırasında omzuna vurarak çağırması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün akşam düzenlediği veda resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra, eşi Hayrunnisa Gül de herhangi bir soru olmaksızın gazetecilere konuştu.

"ŞİMDİ BEN SUSUYORUM AMA..."

Konuşmasında çarpıcı ifadeler kullanan Hayrünnisa Gül "Bizi çok üzdüler. Bizi hiçbir şey görmüyor, bilmiyor, farkında değiliz mi sanıyorlar? Her şeyin farkındayız. Bizi en çok üzen de özellikle son yılımızda bizim camiadan, dindar Müslüman camiadan yapılan saldırılar oldu. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik. Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım" dedi.

EŞİNİ OMZUNA VURARAK ÇAĞIRDI

First Lady'nin gazetecilere açıklamalarda bulunduğu sırada dikkat çeken bir olay yaşandı. Hayürunnisa Gül'ün demeç verdiği sırada yanına gelen Abdullah Gül, eşinin omzuna vurarak yanına çağırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hayrünnisa Gül Hayrunnisa Gül Abdullah Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

MAMİ:

TAYYİP KULLANIR, SİLER, BURUŞTURUR VE ATAR. TAYYİP''İN FITRATI BU. HERKESE GÜNAYDIN. HERKES BİRGÜN UYANACAK, İNŞALLAH ÜLKEMİZ İÇİN GEÇ KALINMAZ...

75
37
yanıtYanıtla
ankaralı:

DEMEKKİ NEYMİŞ KİMSEYE UŞAKLIK ETMİYECEKSİN

60
8
yanıtYanıtla
T.C.:

Eden Bulur.. Daha bu başlangıçtır. Allah hukuksuz yargılamaları, zalimleri, zulm edenleri, ZUILM EDENLERE HİZMET EDENLERİ kendi elleriyle cezalandırır muhakkak

22
5
yanıtYanıtla
Şeref YILMAZ:

abaov omzunu çürütmüş

22
2
yanıtYanıtla
haberler .com:

Eski c.b karısının omzuna dokunarak çağıramaz mı ? Laf olsun torba dolsun haberi

22
0
yanıtYanıtla
Abdi:

Abdullah Bey yandas olmayan medya tarafindan cok ikaz edildi. Ulkeyi felakete surukleyecek, insanlara zulmedilmesine on ayak olacak kanunlari onaylamayin dendi. Aksine Abdullah Bey jet hiziyla kanunlari onayladi. Eeee ne demisler. Eden bulur.

17
4
yanıtYanıtla
mehmet benli:

7 sene devletin başında kalmışın. ögretmen adayları sokak köpegi misali aç susuz gezerken sesini cıkarmamışın, ermenistana gitmisin azeri kardeşlerimizi küstürmüşün.adamlar vize uygulamaya başladı türkiyeye. 7 senede naptın kardeşim mülayim mülayim takıldın orda. müslüman ögretmen kardeşlerin işsiz ekmege muhtaç .. neye sitem ediyoyorsunuz siz yaa . neye ?? bu koltuk sevdalılarının allah müstehakkını versin ne diyim ...

13
5
yanıtYanıtla
vatansever80:

ammada fırs lady ha hayran kaldık

6
7
yanıtYanıtla
recep:

aziz milltım bunlar bak bizler için çalışmiyorlar şan şühret peşindeler ağ ağ kimler kalmişğı vay güzel melmeketim bizler kur ekmek bulamayız bunlar kev peşindeler utanın gariban çocuğu karne parasın yoktur karne alamiyor bunların çocuklarda amerika da okuyor devletın uçağıla amerikaya gidiyorlar işte bunları bu güzel ülkeye layık gör utanın utanın

10
3
yanıtYanıtla
KEMAL:

olacak olan OLACAK

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title