Haberler

ABD'li Basketbolcu Ölümüyle Gediz'i Yasa Boğdu

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Gediz Üniversitesi'nin ABD'li oyun kurucusu Demontez Stitt'in ani ölümü İzmir ekibinde büyük üzüntüye neden oldu.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Gediz Üniversitesi'nin ABD'li oyun kurucusu Demontez Stitt'in ani ölümü İzmir ekibinde büyük üzüntüye neden oldu. Genel Menajer Kaan İşbilen, 27 yaşında hayatını kaybeden Demontez Stitt'in ailesine ulaşamadıklarını belirterek, "Oyuncumuzun ABD'li ve Türk menajerlerinden aldığımız bilgilere göre duş alırken kalp krizi geçirmiş. Nişanlısı 5 aylık hamileydi, kısa süre sonra evleneceklerdi. Gerçekten çok üzgünüz" dedi.

Sezona başlarken, Stitt için bir anma töreni yapmayı plandıklarını dile getiren Kaan İşbilen, "Nişanlısıyla Karşıyaka'da oturuyorlardı. Hamilelik süreci İzmir'de başladı. Stitt diğer ABD'lilere nazaran çok duygusaldı. Bugüne dek pek çok ABD'li arkadaşım oldu. Onlar genellikle olaylara maddi açıdan bakarlardı. Stitt ise Akdeniz insanı gibi aşırı duygusaldı. Kendisini çok seviyorduk" diye konuştu. ABD'li yetkililerden Stitt'in ölüm nedeni ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

HAMİLE NİŞANLIDAN DUYGUSAL MESAJ

Demondez Stitt'in hamile olan nişanlısı Deven Green, sosyal medya hesabından duygusal mesajlar yayınladı. Grenn, "Sensiz bu hayatı düşünemiyorum. Sen bana çok şey öğrettin, bunlar için Tanrı'ya minnettarım. Kimse senin yerini alamaz. Önümüzdeki hafta bebeğimizin cinsiyetini öğrenecek olmanın heyecanını yaşıyorduk. Canım yanıyor, güçlü olmak zorundayım. İnanılmaz bir baba olacaktı. Aşkım ruhumda yaşayacak, anneliği en iyi şekilde yapacağım. Seni sonsuza kadar seveceğim Demontez Stitt" mesajı yayınladı.

Fotğraflı

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gediz Üniversitesi Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title