Haberler

ABD askerleri, PKK'yı simgeleyen bez parçalarının açıldığı nevruz etkinliklerine katıldı

Güncelleme:

ABD askerleri, Suriye'nin Haseke ve Halep illerinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçalarının açıldığı nevruz etkinliklerine katıldı.

Örgüte yakın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlara göre ABD askerleri, Halep'in Aynularab ilçesi ile Haseke'nin Derik ilçesinde düzenlenen nevruz etkinliklerinde yer aldı.

ABD askerleri Suriye'deki nevruz etkinliklerine katıldı

ÖCALAN POSTERİ VE PKK'YI SİMGELEYEN BEZ PARÇALARI AÇILDI

PKK/YPG yandaşları, her iki ilçede düzenlenen etkinlikte elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ile terör örgütü PKK'yı simgeleyen yıldızlı, sarı, yeşil ve kırmızı renkli bez parçalarını açtı.

ABD askerleri Suriye'deki nevruz etkinliklerine katıldı

Sosyal medya hesaplarında yayımlanan videoda Derik'teki etkinlikte ABD'li kadın askerin PKK/YPG'nin kullandığı renklerde yaka süsleri taktığı görülüyor.

ABD askerleri Suriye'deki nevruz etkinliklerine katıldı

ABD askerleri Suriye'deki nevruz etkinliklerine katıldı

Kaynak: AA / Güncel

Suriye PKK Suriye Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Caner Alp:

Amerikadan beklenen hareket. Türk milleti dostu düşmanı tanıyor, hala tanımayan varsada Allah akıl fikir versin.

78
23
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Sonlari olacak

46
28
yanıtYanıtla
Yasin Şimşek:

Kendi paçavraları zaten rahatsızlık duymamaları şaşırtmadı

35
14
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bu resimdende artık açıkça Türkiye ve Rusya ortak düşmanları olan terör devleti olan AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ne karşı artık ortak cephededir . Bu alçak resimle beraber Türkiye nin NATO daki varlığıda fiilen sona. ermiştir . Bundan sonra Türkiye ve Rusya karşı düşman cephedeki Amerika ve İsrail e karşı fiili savaş haline girmiştir . Allah Türkiye nin yardımcısı olsun zafer inananlarındır . HAMAS'A SELAM OLSUN. ÖZGÜR FİLİSTİN

11
9
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

nevruz bizim kadim bayramımız kürtler kardeşimşz

13
3
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Hepsinin üstüne patlamış atıp bizde kutlayalim

9
5
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bu alçak resimle beraber NATO artık fiilen bitmiştir .

8
4
yanıtYanıtla
Hafize Yaradanakul:

Umarım beslediğiniz yılanlar bir gün sizide ısırır. Amerikanın parçalandığı günleri görürüz inşallah

7
3
yanıtYanıtla
Hakan Güzeldal:

Kendi köpeklerinin tasmalarını tutmaya gelmişler. Türkiye’de özellikle doğuda bunların kabına yemek taşıyan hain çok. Ne yazık ki PKK kürt çocuklarını cahil bırakmak için zorlada olsa dağa taşıma operasyonu yapıyor. Kimi kendi rızasıyla cahil kimide zorla. Bunları ayırt edip tek tek yok etmek lazım. Ve Kürt çocuklarını okutmak ve yükseltmek lazım. Ancak böyle temizlenir.

5
3
yanıtYanıtla
Yusuf Kaymak:

ha tam olmuş pkklı leşler sizi birbirinizi bulmuşsunuz

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title