Haberler

70'lik aşıklar bir ömür mutluluğa "Evet" dedi

Güncelleme:

70'lik aşıklar bir ömür mutluluğa "Evet" dedi Yaşlı çift aradığı aşkı huzur evinde buldu Bursa'da kaldıkları huzurevinde tanışarak evlenmeye karar veren 74 yaşındaki Ayşe Dudu ile 71 yaşındaki Mustafa Gümüşkuyu Mustafakemalpaşa ilçesinde dünya evine girdi.

70'lik aşıklar bir ömür mutluluğa "Evet" dedi

Yaşlı çift aradığı aşkı huzur evinde buldu

BURSA - Bursa'da kaldıkları huzurevinde tanışarak evlenmeye karar veren 74 yaşındaki Ayşe Dudu ile 71 yaşındaki Mustafa Gümüşkuyu Mustafakemalpaşa ilçesinde dünya evine girdi. Çiftin nikahını Belediye Başkanı Mehmet Kanar kıyarken, nikah şahitliğini de belediye başkan yardımcıları yaptı.

Altın Makas Huzurevi'nde yaklaşık 1 yıldır kalan Mustafa Gümüşkuyu aynı kurumda kalan Ayşe Dudu'ya ilk görüşte gönlünü kaptırdı. Selamlaşmayla başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşürken 70'lik çiftin tanışmasını da huzurevi sakinlerinden 89 yaşındaki Hacer Nar sağladı.

Hayatlarının ikinci baharını yakalayan yaşlı çift, evlenme kararının ardından Mustafakemalpaşa Belediyesi'ne başvuruda bulundu. Yapılan işlemlerin ardından evlenmelerinde hiçbir sakınca görünmeyen Ayşe Dudu ve Mustafa Gümüşkuyu çifti için nikah töreni düzenlendi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, nikah töreninin ardından dünya evine giren çifte her iki cihanda da mutluluklar dilerken, evlenme cüzdanını geline teslim etti.

Başkan Kanar, "70'lik çınarlarımız huzurevinde tanışıp bir ömür birlikte olmak için ant içtiler, huzurevinde kalan büyüklerimizi bu yönde teşvik etmeliyiz. Ayşe teyzemiz ve Mustafa amcamız bugün aynı toprakta yeniden yeşermek için köklerini birleştirdiler. Bizler de mutluluklarına ortak olduk. Hayatlarının ikinci baharını yaşayan çiftimize mutluluklar diliyorum" dedi.

6 yıl önce eşini kaybeden 3 çocuk babası Mustafa Gümüşkuyu, yalnız yaşamanın zor olduğunu ifade ederken, huzurevine yerleştiği sırada Ayşe Dudu ile karşılaştığını belirterek gördüğü gönden beri çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.

Gümüşkuyu gibi eşini kaybeden Ayşe Dudu, ilk zamanlar selamlaştıklarını ve aralarında bir yakınlık olmadığını belirterek, huzurevi sakini 89 yaşındaki Hacer Nar vasıtasıyla tanıştık. Birbirimizi beğendik ve evlenme kararı aldık. Mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mutluluğu gözlerinden okunan çift daha sonra Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, şahitler ve davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Mehmet Kanar Bursa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title