Haberler

508 Yıl Hapis Cezası Aldı, 32 Yıl Hapis Yatacak! Karaman'daki Davaya İlk Tepkiler

Güncelleme:

Karaman'da 10 çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Öğretmen Muharrem Büyüktürk, 508 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Profesör Şen, sanığın 32 yıl hapis yatacağını söyledi. İşte cezaya ilk tepkiler...

Karaman'da 10 öğrenciye cinsel istismar davasında ilk duruşmada karar verildi. Sanık Öğretmen Muharrem Büyüktürk'e toplam 508 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Ceza hukukçusu Prof.Dr. Ersan Şen, toplamda 508 yıl hapse mahkum olan Muharrem Büyüktürk'ün 32 yıl hapis yatacağını söyledi.

İşte twitter üzerinden cezaya yapılan ilk tepkiler...

Gazeteci İsmail Saymaz

Karaman'da çıkan yüksek ceza, toplumsal baskı ve farkındalığın sonucunda geldi. Bir kez daha görüldü ki asıl mahkeme, halkın vicdanıdır.

Kuşkusuz şimdi sıra; suçun işlendiği Ensar Vakfı ve KAİMDER'in kaçak evlerini açıp işletenlerde ve buna göz yuman idarecilerde...

Gazeteci Fatih Tezcan

Karaman Sapığı ilk celsede 508 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Tecavüzcüyü koruyorsunuz diyen adilerde biraz haya varsa hesaplarını kapatsınlar.

Dr Elif Ilgaz

Çocuklara cinsel istismar davası, tek celselik bir oldu bitti davasıdır! Verilen cezayla halkın öfkesinin dinmesi beklenmektedir.

CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu

Hukuk çocuk tecavüzcüsüne 508 yıl, vicdanlar hamilerine müebbet verdi...

Eski CHP'li Vekil Hüseyin Aygün

Ensar'ın tecavüzcü öğretmenine 508 yıl verildi,
Ne oldu şimdi, bitti mi tecavüz edilmiş çocukların sorunu?
Ensar ve Kaimder aklandı mı peki?

CNN Türk Sunucusu Emin Çapa

Ceza 5.000 yıl olsa az ama şaşkınım, ilk celsede karar. Ensar-istismar birlikte anılmasın diye dünyanın en hızlı yargısı.Neyse buna da şükür

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsmail Saymaz Ersan Şen Karaman Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

adam:

Böylece Ensar Vakfi arastirmadan yirtti, bazi aileler para ile susturuldu, dava kapandi. Haydi AKP durmak yok yalana talana istismara devam. Arkanizda yüzde 56 var nasil olsa.

53
1
yanıtYanıtla
adam:

Utanmiyorlar arkadas, 17. 25den sonra yüzde 49, 5 aldilar, simdi Ensarla yüzde 56ya ciktilar. Bunlarda secmenleride utanmazlar.

yanıt5
yanıt1
ZZZZZZZ:

AZİZ NESİN'' E HERKES KIZMIŞTI BU MİLLETİN YÜZDE ALTMIŞI APTAL DEDİ DİYE Kİ, İYİMSER BİR RAKAMDI NE KADAR HAKLI OLDUĞUNU ANLIYOR MUSUNUZ ŞİMDİ??

yanıt3
yanıt1
padisahim cok yasa:

Bu adami cezaevinde yasatan mahkumu Allah kahretsin.

22
0
yanıtYanıtla
ömer:

Müdürde cezalandirilmaliydi, ve ensari koruyanlarda ama nerde yürekli savci, 508, den 30, yila adaletsiz adalet.

15
0
yanıtYanıtla
2.:

476 YILI CHPLILER HORTUMLAMI$ YA BUNLARI DEVLET DAIRELERINE LÜTFEN SOKMAYIN HAYIR GELMEZ

2
13
yanıtYanıtla
2.:

OGCE: BUMU AYRIMCILIK DAVAYI TAKIP EDEN BENMIYDIM VAKIFLA UGRA$ACAGINIZA BIRAZDA TECAVÜZCÜYÜ SUCLASAYDINIZ 400YIL HAVAYA UCMAZDI IC ETDINIZ CIKINCA EVINIZDE BESLERSINIZ NEDE OLSA ESKI YARDIMCI MÜDÜRÜNÜZ

yanıt0
yanıt2
AA:

lannnn, ülkenin hizmetleri ile en güzide kurumuna nasıl laf atarsınız lannn. de gedin işinize.

1
8
yanıtYanıtla
ABC...:

hapis''de hesabını keserler . . .

7
0
yanıtYanıtla
Engin:

Hukukçu değilim. Ama yaptığım tahsil ile 508 yıldan 32 yıla cezayı düşüren formülü çözemedim. Her çocuk için 3 yıl ceza almış oldu. Belli suçlar için idamın uygulanması şart. İnşaallah en kısa zamanda gerçek adalet tecelli eder.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title