Haberler

Mezarlıkta öldüresiye dövülen genç kadın, 5 gün sonra gözlerini açtı! İşte ilk sözleri

Güncelleme:

Mersin'de erkek arkadaşı Hasan Sevinçer tarafından öldüresiye dövülen 23 yaşındaki Rahime Edis, 5 gündür tedavi gördüğü yoğun bakımdan çıktı. Yaşadıklarını anlatan Edis, "Döve döve mezarlığa götürdü. Orada kaçmaya çalıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu" dedi.

26 Eylül'de Silifke ilçesi İncekum Sahili'nde meydana gelen olayda Rahime Edis ve erkek arkadaşı Hasan Sevinçer ile Mustafa Göker, sahilde vakit geçirdi. Akşam saatlerinde iddiaya göre, Sevinçer ile Edis arasında kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Sevinçer, Edis'e araçtaki krikoyla vurup yumrukladı, yanında getirdiği bıçakla da zarar verdi. Hasan Sevinçer, arkadaşı Mustafa Göker ile birlikte Rahime Edis'i araca bindirerek evine getirdi.

Mezarlıkta kabusu yaşayan kadın, 5 gün sonra gözlerini açtı! İşte ilk sözleri

ANNESİ EKİPLERE HABER VERDİ

Kızını kanlar içinde gören Rahime Edis'in annesi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Edis, sağlık görevlilerince ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Sevinçer ve Mustafa Göker, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Mezarlıkta kabusu yaşayan kadın, 5 gün sonra gözlerini açtı! İşte ilk sözleri

MEZARLIĞA GÖTÜRÜP DÖVMÜŞLER

5 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Rahime Edis, hayati tehlikeyi atlattı. Bilinci yerine gelen Edis, yaşadıklarını anlattı. Edis, İncekum'dan arabayla aldılar beni. Döve döve mezarlığa götürdü. Orada kaçmaya çalıştım ancak başaramadım. Kafama taşla vurdu dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Sevinçer Eylül Edis Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Yunus Aydin:

İKİ ERKEK BİR KADIN SAHİLDE.KISKANÇLIK.VS VS

61
41
yanıtYanıtla
virtueslife:

Yani sebebi ne olursa olsun O tip bir kadın olsa dahi bu şekile sokma hakkı varmı diyorsun Yobaz kardeş.

yanıt49
yanıt11
bülent iyigün:

iki erkekle sahile gidiyorsun kafayı buluyorsun sonra seni bu hale getiriyorlar ve evine bırakıyorlar bunun arkasından çok iğrenç şeyler çıkacak gibi geliyor dövenlere gelince onlar insan değiller iğrenç yaratıklar...

65
10
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Aciz erkek kadın döver, severek yapamadığını döverek yapmaya kalkar, tabii kadın lâf anlamayan, inatçı ve dili uzunsa güzellikle boşayıp başından atmak en temiz iş ..

33
4
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Su testisi su yolunda kirilir!

10
4
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Öyle ortamlar öyle sonuçlar olur! Bize ne!!!!!

10
4
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kötü yola düşersen sonun kötü olur.

12
2
yanıtYanıtla
Mala Yaniyi:

Nikahlin degil, mahremik degil.. Kendi dusen aglamaz

4
2
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Türkiye de böyle eşkıyalara hakettiği cezayı birilerinin vermesi şart . Böylelerinin cezasını devlet vermesin mağdurun kendi yakınları versinki adalet tam yerini bulsun .

1
0
yanıtYanıtla
Zubeyde Kamalak:

İdam şart ne olursa olsun kimsekimseyi dövemez öldüremez kaba kuvvet kıymetli olsa hepimizin ayıların önünde düğmemizi iliklememiz lazım olurdu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title