Haberler

4 Kişinin Yaralandığı Kazada Polisle Tartışıp Gazetecilere Saldırdılar

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kaza yerinde yaralılar arasında yakınları olabileceğini söyleyerek polisle tartışıp basın mensuplarına saldıran 4 kişi gözaltına alındı.

Kaza, gece saatlerinde şehir merkezindeki Kışla Kavşağı'nda meydana geldi. 24 yaşındaki Erhan Andiç yönetimindeki 67 TL 898 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 37 yaşındaki Gökhan Aksoy'un kullandığı 67 LZ 069 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Sürücüler Erhan Andiç, Gökhan Aksoy ile araçlarda bulunan 22 yaşındaki Burak Andiç ve 35 yaşındaki Tuğçe Aksoy yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Erhan Andiç'in hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

POLİSLE TARTIŞIP GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Polisin inceleme yaptığı sırada başka bir otomobille olay yerine gelen Ferdi D., kazada yaralananlar arasında yakınının olabileceğini söyleyerek bilgi almak istedi. Ferdi D.'nin alkollü olduğunu fark eden polis, sürücü belgesi ile evrakını kontrol etmek istedi. Ferdi D. ile yanına gelen arkadaşları Yetiş D., Ercan D. ve Sinan K. polisle tartışmaya başladı. 4 kişi bu sırada görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi. Önce Ercan D., sonra diğer arkadaşları 2 gazeteciye saldırıp vurdu. Polis, biber gazıyla müdahale ettiği 4 kişiyi gözaltına aldı. Ferdi D.'nin yapılan kontrolünde 1.37 promil alkollü olduğu, otomobilinin muayenesi olmadığı belirlendi. Ferdi D.'ye 4 bin 500 lira para cezası kesilirken, 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

- Ereğlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

gökhan aksoy Zonguldak 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title