Haberler

27 Mayıs'ta 2. Uluslararası Yoga Koreografi Turnuvası

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf'ın "Yoga evrensel bir spordur. Tüm sporların temelidir Yoga." ifadeleriyle ülkemizde de Yoga turnuva ve şampiyonaları düzenlenmeye başlandı!!!

27 Mayıs 2017 cumartesi günü gerçekleşecek 2. Uluslararası Yoga Koreografi Turnavası ile Yoganın bir sporcu disiplini dahilinde uygulanması, özverili çalışma ve paylaşımı ile ortaya çıkan görsel bir ziyafet sunulacak. Uluslararası Yoga Federasyonu'nun (UYF) katkılarıyla düzenlenecek Turnuva, Yogayı her yaşın sporu olarak tanıtmak, sevdirmek, yaymak, faydalandırmak amaçlarını taşıyor.

UYF Başkanı Sn. Akif Manaf : "Yoga yarışması ülkemiz için her ne kadar yeni bir olay olsa da Yoga alanında uluslararası düzeyde pek çok yarışma hali hazırda mevcut, ulusal ve uluslararası düzeylerde şampiyonluklar düzenlenmektedir. Yarışmalar sporu ve sporcuları disiplin ve düzenli uygulama konusunda motive eden ve güçlendiren etkinliklerdir. Kim ne derse desin Yoga spordur ve bu gerçeği kimse değiştiremez. Binlerce yıldır Yoga pek çok bencil amaç için kullanıldı, suistimal edildi ama artık UYF desteği ile yapılan etkinliklerle de Yoga kendi gerçek değerine tekrar kavuşacaktır. UYF'nin varlık nedeni, amacı ve tüm faaliyetleri insan sağlığı ve gelişimi için en kadim yöntem olan Yogaya herkesin hayatında bir yer vermesini sağlamak ve böylece sağlıklı ve mutlu bir topluma kavuşmaktır."

"Aynı zamanda Yoga, insanı kendinden geçiren ve kendine getiren evrensel bir danstır. Sporcu Yoga duruşlarındaki maharetini gösterirken Yogayı dans etmektedir. İşte UYF'nin düzenlediği yarışmalar da bundan ibarettir; YOGAYI DANS ETMEKTİR." dedi.

Turnuvayı düzenleyen Yoga severler, sporun belirli disiplin dahilinde yapıldığında başarıya ulaştırdığını, Yoganın da belirli disiplinle yapıldığında beden, zihin, ruh bütünlüğü sağladığını, doğal disiplini ortaya çıkardığını belirtmekteler. Bu doğal disiplini yaşamın her aşamasında uygulamak, sağlık, başarı, mutluluk ve doyuma huzur içinde ulaşmak mümkün.

2. Uluslararası Yoga Koreografi Turnuvası'na Yogayı seven herkes davetli. Yarışmacı veya izleyici olarak katılabilir, beden-zihin-ruh bütünlüğüne ulaştıran evrensel bir ziyafete dahil olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akif Manaf Sağlık Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title