Haberler

12 Temel Bebek Bakım Serisi

Güncelleme:

Klorane, yeni ürün yelpazesi Klorane Bébé ile artık Türkiye'de annelerle buluşuyor.

Avrupa'nın bitkisel içerikli öncü markası Klorane Bébé Kalendula Serisi (Aynısafa bitkisi) Türkiye'de12 Temel Bebek Bakım Serisi ile...

Pierre Fabre Dermokozmetik'in bitkisel içerikli ürünlerinden oluşan, 45 Yıllık deneyime sahip ve Avrupa Pazarının lider markalarından Klorane, yeni ürün yelpazesi Klorane Bébé ile artık Türkiye'de annelerle buluşuyor.

Klorane Bébé'nin tanıtım lansmanı Bebek'in gözde mekanı Happly Ever After' da yapıldı. Mekanın sahibi, dört çocuk annesi olan ve beşinci bebeğini mayıs sonunda bekleyen Ayşe Kucuroğlu da lansmana bir yaşındaki bebeği Cenk ile katıldı. Oğlu Cenk ile sorularımızı cevaplayan Kucuroğlu, bir eczacı kızı olarak kendisinin ve çocuklarının bakımında doğal içerikli ürünleri kullanmaya önem verdiğini dile getirerek, sadece eczanelerde satılan Klorane Bébé markasını güvenle çocuklarına kullanabileceğini söyledi.

Klorane Bébé lansmanında görüşlerine başvurulan Pediatrik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Ukşal ise "Hassas olan bebek cildi ihmale gelmez, yanlış ürün kullanımı ciltte çeşitli alerjik ve mikrobik hastalıklara neden olabilir dedi ve yeni doğan bebeklerde yanlış bakımlar sonucu oluşan kepek, konak, kabuk, kaşıntılı sivilceler (kurdeşen, ürtiker), deri iltihabı (dermatit), egzama, isilik, pişik, gibi bebek cildi konusunda çok özel açıklamalarda bulundu. Prof.Dr. Ukşal "Yeni doğan bebeğin cildini dış etkenlere karşı daha dikkatli korumak gerekir. Bebekler için özel olarak geliştirilmiş güvenilir, dermatolojik ve pediatrik testlerden geçen ürünlerin seçimi çok önemlidir.

Her gün bebeğin cilt yapısına uygun ürünleri bebeğin tüm vücuduna uygulayarak, cilt gelişimini desteklemek büyük önem taşır ve yanlış ürün kullanımı ciltte çeşitli alerjik ve mikrobik hastalıklara neden olabilir." Dedi ve doktor tavsiyesi olmadan hiçbir ilacın, merhemin de bebeklere uygulanmaması gerektiğini önemle vurguladı.

Pierre Fabre Dermokozmetik Pazarlama ve Satış Direktörü Orhan Koçer ise, "Bebek tenine uygun, % 100 doğal bitkisel içerikli ürünlerden oluşan, güvenli ve hipoalerjenik bebekler için özel olarak geliştirilmiş PH değeri 5.5 olan, paraben, boya, alkol ve parfüm içermeyen güvenilir, dermatolojik ve pediatrik testlerden geçen ürünlerin seçimi, kullanımı çok önemlidir dedi.

Pierre Fabre Dermokozmetik Genel Müdürü Stephane Labattut, Pierre Fabre Dermokozmetik Satış ve Pazarlama Direktörü Orhan Koçer ve Pediatrik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ümit Ukşal ve Ayşe Kucuroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen lansmanda, basın mensuplarına yeni doğan bebek bakımı hakkında merak edilen sorular yanıt buldu, doğru bilinen yanlışlar anlatıldı.

Sadece eczanelerde satılacak olan ve Klorane Bébé Kalendula Serisi, yüksek güvenlik standartlarında, etkinliği dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilen üretimi ile yüksek hassasiyet ve yarar sağlayan, yatıştırıcı, yumuşatıcı ve tahriş giderici özelikleri ile annelerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Tahrişler, yaralar için Kalendula Balmı, masaj için Kalendula Yağı bebeklerin hassas tenine yumuşaklık sağlıyor.

Klorane bahçesinin en önemli bitkisi olan KALENDULA (Aynısafa) ÇİÇEĞİ geleneksel olarak anti enflamatuar, antiseptik ve iyileştirici olarak kulanılmaktadır. Eski zamanlarda bu çiçeği Romalılar yanık tedavilerinde yakı yaparlardı. Kalendula bitkisi fizyoterapide, küçük yaraların tedavisinde lokal olarak kullanılırken, yatıştırıcı ve kaşıntı giderici etkileri ile de dermatolojide devam tedavilerinde de kullanmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Türkiye Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title