Haberler

10 Saat Süren Tarihi MGK'nın Sır Perdesi Aralandı

Güncelleme:

Sabah'ın özel istihbarat müdürü Abdurrahman Şimşek, 10 saatlik MGK toplantısında devletin bütün cemaatlerle mücadele etme kararı aldığını söyledi.

Sabah'ın özel istihbarat müdürü Abdurrahman Şimşek özel bir televizyon kanalına konuk olarak katıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ilk kez yapılan ve 10 saat 20 dakika süren tarihi MGK toplantısı ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Abdurrahman Şimşek, "Türkiye Cumhuriyeti artık yoğurdı üfleyerek yemek istiyor" deyip devletin Tüm cemaatlerle mücadele etme kararı aldığını söyledi.

"SALDIRILAR BAŞBAKAN'A DEĞİL T.C.'YE YAPILDI"

Şimşek, "Bu saldırılar o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmadı. Erdoğan 5 sene var 10 sene var. Ondan sonra gidecek. Ama Türkiye Cumhuriyeti devleti elden gittikten sonra neyi ele geçireceksiniz ki. Biz neyi konuşacağız burada düşünebiliyormusunuz." dedi

"DEVLET TÜM CEMAATLERLE MÜCADELE EDECEK"

Abdurrahman Şimşek, "Bundan sonra devletin içinde hiçbir yapıya izin verilmeyecek. Devlet, Bundan sonra ne Süleymancı, ne Nakşibendi, ne Menzil, ne de İsmailağa, ne İskenderpaşa. Bütün cemaatlere eşit mesafede olup etkin şekilde mücadele edecek." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ ARTIK YOĞURDU..."

Şimşek, "Bundan sonra hiçbir yapının devlet için paralel bir yapı oluşturulmasına izin verilmeyecek. Söylediğim isimlerden kimse üzerine alınmasın ben genel bir şey ifade ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti artık yoğurdu üfleyerek yemek istiyor." ifadelerini kullandı. (Kaynak: Gazeteciler.com)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Abdurrahman Şimşek Türkiye Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (58)

ÖMER:

ALLAH İSLAH ETSİN BUNLARI CEMAATLE UĞRAŞACAĞINIZA PKK İLE MÜCADELE EDİN

29
2
yanıtYanıtla
alptürk:

pekakayla mücadele arada kaynayacak galiba. .

19
1
yanıtYanıtla
GOKHAN:

Kardeşim siz kendindemisiniz Cemaati bırakın gerçek paralel yapılara bakın kck pkkya ülke ne hale gelmiş halen bunlar cemaatle uğraşıyor

16
1
yanıtYanıtla
Nihat:

Cemaatlarla mücadele ettiginiz kadar pekaka ile mücadele etseniz ya Not: cemaatcı değilim :)

11
5
yanıtYanıtla
KADDAFI:

VARMI KITALAR ARASI FÜZE FABRIKANIZ ? VARMI UZAYA GÖNDERECEK UYDU TEKNOLOJINIZ VE TASIYICI FÜZELERINIZ? BOMBARDIMAN UCAGINIZ VE IMALAT HANENIZ VARMI?ULAN SAYMAKLA BITMEZKI PEKI BUNLARA KARSI SAVUNMANIZ VARMI? EMANET PATRIYOTLAR DISINDA? SIZLER BENCE BOSUNA TOPLANTI YAPIYORSUNUZ

12
1
yanıtYanıtla
TEMEL REİS:

AK CEMAAT''i de unutmazlar inşallah!!!!

10
2
yanıtYanıtla
Salihm@m.m:

böle bir karar varsa ilk defa oyumu ak partiye vericem.

5
7
yanıtYanıtla
hadigayret:

ismail ağa cemaati bence artık oyları sadete vermenin zamanı geldi birde fatih erbakanı genel başkan yapmak gerekir heee birde büyük birlik parti mensuplarını davet etmek gerekir bir şekilde meclise girmeliler bundan fayda gelir fayda gelirin tersi zarar gelmez

11
1
yanıtYanıtla
1:

PERİNÇEK HAKLIYMIŞ

2
10
yanıtYanıtla
yol haritası:

teröristle müzakere;dindarlarla mücadele. . !!

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title