Haberler

1 Erkekler Gecesinde Kadınlar Günü Kutlaması

-levent KIRCA.ALMANYA'nın Frankfurt kentinde 1983 yılında kurulan Frankfurt Erkekler Kulübü'nün geleneksel düzenlediği Müzikli eğlence buluşmasında Kadınlar günü kutlandı.

-levent KIRCA: "BUGÜN HEPİMİZ KADINIZ"

ALMANYA'nın Frankfurt kentinde 1983 yılında kurulan Frankfurt Erkekler Kulübü'nün geleneksel düzenlediği Müzikli eğlence buluşmasında Kadınlar günü kutlandı. Geceye katılan ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, "bugün hepimiz kadınız" diyerek birbirinden güzel fıkralarla davetlileri güldürdü.

Frankfurt Mörfeldener Chicken Restauranttaki kutlamanın açış konuşmasını yapan Frankfurt Erkekler Kulübü Başkanı Hasan Öztekin, DHA'ya şunları söyledi. "Gecemizde bu yıl sürpriz konuğumuz Levet Kırca ve ekibinin katılımları yanında birbirinden değerli müzisyen hocalarımızdan oluşan Frankfurt Erkekler Kulübü Saz Grubu'nun müzikleriyle güzel bir akşam geçirdik.Bu gecemize ayriyeten damgasını vuran 8 Mart Dünya Kadınlar gününe rast gelmesiydi. Erkekler kulübü olarak ilk kez kadınlar gününü kutlayan bir dernek olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Kadınlarımızın da katılmasıyla gecemiz daha da neşelendi. Kendilerine kırmızı karanfiller takdim ederek onları mutlu etmek istedik" dedi.

200"e yakın üyesi bulunan Frankfurt Erkekler Kulübü'nün Kadınlar Günü kutlaması, Ahmet Ovalı, Mustafa Altıntaş, Adem Altay, Cengiz yiğitbaşı, Baki Kaya,ve Yaşar Çatı'dan oluşan Frankfurt Erkekler Kulübü Saz Grubu'na müzikleri ve şiirleriyle neşe kattılar. Gülcan Aygün'ün, Kadınlar gününün anlamını belirten konuşmasının ardından Cumhuriyet Kadını adlı şiiri Türkan Bahar okudu. Bahar ayrıca Nazım Hikmet'in kadınlarla ilgili şiirini de duygulu bir şekilde okuması büyük alkış topladı. Gecenin en centilmen erkeği seçilen Hamza Korkmaz, 'da geceye katılan kadınlar birer kırmızı karanfil takdim edip tebrik etti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Mainz'daki tiyatro gösterisi sonrası ekibiyle birlikte katılan ünlü usta tiyatrocu Levent Kırca, salona girer girmez, "hepimiz bugün birer kadınız" diyerek kadınlar gününü kutladı. Alkışlarla koltuğun üzerine çıkan Levent Kırca anlattığı fıkralarla davetlileri katıla katıla güldürdü, Gece sabaha kadar müziklerle, dans ve oyunlarla sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Kırca Levet Kırca Frankfurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title